maanantai 18. elokuuta 2014

Hoi Touhotin!

Viimeinen täytti kaksi vuotta ja on sekin ehtinyt melkoiseen täystuho-vaiheeseen. Tutti ja pullo jäivät suhteellisen helposti pois kesällä, tai no... Pullona on nyt ihan oikea juomapullo, ja pullossa on vettä.

Kaksivuotiaan Viimeisen suurimpia suosikkeja on muumit, Mikki Hiiren Kerhotalo ja "kaivu". Muumeja ja Mikkiä meille on DVD:llä kertynyt melkoinen läjä, koska niillä saa tarvittaessa pikkupojat pysähtymään edes vartiksi. "Kaivua" on saatu katsella töissään koko kesä, kun takapihalle nousee kerrostalo.

Lelukauppatreffeiltämme miehen kanssa löysimme siis Viimeisen synttärilahjan.



Oli aika hitti. Sekä Viimeinen että Täystuho sekosi totaalisesti ja Täystuhoa piti muistutella kerran jos toisenkin siitä, että Viimeisen pitää myös antaa leikkiä tällä. Kyllä ne sitten mahtuivat molemmat leikkiin ja Täystuhoa lohdutti ajatus siitä, että hänenkin synttärinsä tulevat kyllä vuorollaan.



Jaksoi tuo lelu hurmata Kirpunkin, ja taisipa Toinenkin käydä kokeilemassa...

Että 2v. Äkkiä se aika kuluu.

2 kommenttia :

  1. meillä vielä 2v päivä edessä ja tutti suussa...piti siitäki luopua,mutt elämä yllätti ja vomat menee vähän eri asiaan nyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämällä on paha tapa yllättää. Meillä ei pitänyt pienimmäisen tuttia saada ollenkaan, mutta kas, niin on sillä tulppa suussa...

      Poista