Tällaista Sakkia

Meidän Sekalaisen Sakin takana loistan siis minä, SanKari.  Nimimerkki ei suinkaan ole kruunu itselle, vaan yksinkertaisesti äitini minulle keksimä nimimerkki (omasta nimestäni sopivasti typistelty) koulun kilpailuun.


Yleensä musta saa just noin mahtavia kuvia...

Olen vuosimallia 84, ja taskussa löytyy tuttejen ja nenäliinojen lisäksi yleensä puhelin (paitsi jos se on hukassa), avaimet ja tradenomin paperit. Markkinoinnista en ymmärrä mitään ja visuaalinen silmäni on erehtymättömästi väärässä joka kerran. Numeroista tykkään ja kirjoittaa luulen osaavani, mutta ihmisistä en pahemmin perusta.

Liki kymmenen vuoden avioliiton jälkeen erossa 2010 mulle jäi koira (eli Jääkarhu s. 6/07 k.12/15), joka tuohonkin kuvaan on näköjään sattunut, ja neljä lasta, joiden edesottamuksista täällä puhutaan nelikkona.

Nelikkoon kuuluu:

Esikoinen, syntynyt 2002 (Jep. Mä olen kaiken pahan lisäksi teiniäiti, juoskaa karkuun!)Yläkoulu ja teini-ikä koputtelee ovella ja ollaan näin taas uuden seikkailun edessä.

Toinen, syntynyt 2004 (Tuo onneton oli viikon vanha, kun ylioppilaskirjoitusteni kirjalliset kokeet kävin tekemässä, arvosanoiksi tuli MAMA. Ei paha.)Matikkanero haaveilija.

Kirppu, syntynyt 2006 (Joutui raasu päiväkotiin jo ennen vanhempainvapaan loppumista, kun kouluun oli kiire takaisin)


Huusi koko ensimmäisen vuoden ja pahalla sisulla on mennyt eteenpäin siitä saakka.

Täystuho, syntynyt 2010. Eron aikaan oli vain vähän reilut puolivuotias eikä vanhasta elämästä muista mitään.


Kärsii kroonisesta uhmasta.

Sitten kävi vahingossa just niin kuin piti, ja menin uudelleen naimisiin 2012. Hetki sen jälkeen aloitinkin jo tämän blogin kirjoittamisen.

Viimeinen syntyi elokuussa 2012 ja mä niin vannoin, ettei kyllä ikinä enää.


Viimeisellä diagnoosina infektioastma, ja hengittämistä opetellaan jokaikisen flunssan yhteydessä. Joskus ihan vaan kotona, mutta useammin vähintään päivystyksessä, jos ei jopa peräti osastolla.

Vannomatta kuitenkin paras. Rääpäle, syntyi elokuussa 2014. Rääpäleellä on riesanaan hankalahko atooppinen iho ja vauhtia enemmän kuin äkkiä arvaisikaan.Ja kun yhdessä Jääkarhussa ei ollut meille riittämiin, eksyi tänne myös Lyyli linssiludeksi.Elämä on tunnetusti yllätyksiä täynnä. 4+3=7, Seiska syntyi perheemme loppusilaukseksi helmikuussa 2016.Että tällainen perhe. Ainut varma fakta on se, että meillä ei ole muotia, viimeisintä viihde-elektoroniikkaa (Mutku mä haluuuuun!), ei yhtään hyvää kameraa... Eikä tylsää. Meillä ei ole koskaan tylsää. Eikä teillä, jos viihdytte mukana.

2 kommenttia :

  1. Hei, teilläpä on sopivan näköistä sakkia :) Ihan kotoinen olo tuli kuvia katsellessa.
    Kiva löytää uutta mielenkiintoista luettavaa, käy kurkkaas meidän sakkia, jos ehdit :)

    t.Nadja/Napsahduksia

    VastaaPoista