maanantai 4. elokuuta 2014

Äly ja väläys

Ymmärsin eilen illalla jotain sellaista, minkä yleensä jokainen raskaana oleva ymmärtää paljon, paljon aikaisemmin. Ymmärsin, että tämä päättyy synnytykseen. Arvatkaa, nukuinko tuon oivalluksen jälkeen...

Hiljalleen alkaa jännittää, huomiselle olisi luvassa koon tarkastus äitipolilla ja viikotkin käy vähiin. Kohta eletään jo lasketunajan jälkeistä elämää.

Aiheellinen muistutus lienee se, että yhä edelleen elän aikaani jäljessä, eikä käytössäni ole minkäänlaista mobiilia nettiä. Ei läppäriä, tablettia eikä edes älypuhelinta. Ette pääsee synnärille kanssani, ette lapsivuodeosastolle. Ja ne kommentit on siellä hyväksynnän takana. Kun jonain päivänä (tai yönä) vihdoin lähdemme, jäävät kommentit ennalta määräämättömäksi ajaksi odottamaan.

---------

Kävimme miehen kanssa tänään ensitreffeillä uudestaan. Viimeinen täyttää pian kaksi vuotta ja suuntasimme lelukauppaan, koska paikallisen Prisman leluvalikoima on kerrassaan surkea. Ensitreffeillämme kävimme samassa paikassa etsimässä Täystuhon 1v lahjaa.

Ja. Ensimmäistä kertaa kävimme kahvilla ulkona. Tehdäänköhän me asioita hieman nurinkurisessa järjestyksessä?

4 kommenttia :

 1. <3 onnea matkaan ja voimia koetukseen <3 palkinto on ihan tuossa lähellä :)
  täh,meillä treffit on jääny tekemättä monelta vuodelta ja 17v yhtä matkaa taaperrettu...Ois aika tehä jotain ;)

  VastaaPoista
 2. Sehän on ihanaa - siis toi erilaisessajärjestyksessätekeminen :D Kuullostatte huumorintajuisilta immeisiltä ;) Ja kuule ei olis mullakaan älypuhelinta jos ei edellinen puhelin olisi tehnyt tenää ja kylän ainoasta kaupasta löytynyt silloin vain lumioita :D JA olin menossa synnärille ja EN lähettänyt sieltä yhtään mitään mihinkään, koska en tod osannut. Kotio tullessa teinit kattoi mun puhelinta ja kysyivät että miks tääl on monta kymmentä kummallista kuvaa, lähinnä mun (sairaala-) tohveleistani! No katsokaas kun se sulkemisnäppylä ja kameranäppylä ovat siellä samalla sivulla.... hiukan kyllä ihmettelin miks siitä kuului aina joku töräys kun sen "suljin" :D

  Mutta siis joo, mua jännittää! Iik! Vauvat on ihania <3

  VastaaPoista
 3. Ja siis tsemppiä matkaan, when ever se koittaakaan!!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tajusin yhtenä päivänä, että tämähän syntyy - tosin vasta joskus 20 viikon kuluttua, mutta syntyy kuitenkin. Miten nerokkaita oivalluksia, milläköhän kuvittelin näiden kahden edellisen saapuneen maailmaan - haikaran kyydillä kaiketi, kun koko synnytys ei edes ollut pälkähtänyt tämän kolmannen kanssa mieleeni ;)

  Nurinkurinen järjestys voi joskus olla paras järjestys. En tiedä, mitä ihmiset meidän järjestyksestä sanovat, mutta nurinkurinen se on meilläkin ollut, erittäinkin, voisi jopa sanoa... Mutta tuntuu sopivan meille hyvin :)

  VastaaPoista