perjantai 8. elokuuta 2014

Housuja

Osuin ihan vahingossa H&M alemyynteihin nettiin. Posti toi paketin alkuviikosta (sovittajat tosin loistavat poissaolollaan).

Eiköhän näillä pöksyillä hetki päästä taas eteenpäin, viidet pöksyt postikuluineen nelisenkymppiä. Lucky me.


 Pienimmästä suurimpaan...

Oikealla reunassa esikoisen bootcut-farkut, saas nähdä tykkääkö, kun on niin tarkka vaatteistaan. On ne nyt kuitenkin uudet ja ehjät, hintaa 6€. Ja toisena oikealta Toisen harmaat Tvilli-housut. On ihme, jos suostuu pukemaan nuo edes kerran ainaisten verkkareiden sijaan. Hintaa 7€.


Kirpulle farkut ties millä krumeluureilla. Kiitollinen lapsi sikäli, että vielä pukee päälleen melkein mitä vain. Hintaa 12€.


Ja pikkupoikien vihreät Tvillihousut, 5€/kpl. Samasta kokokategoriasta kun näitten vaatteet vielä löytyvät, niin saavat nyt olla ihan samiksia. Ja mä voin sitten pyykkiä pestessäni kiroilla, kun joudun arpomaan mitkä nyt oli kenenkin.

3 kommenttia :

  1. Henkkamaukan alesta minäkin ostokset meidän lapsille melkein teen :D Hyviä löytöjä! Mutta tähän tarttee kyllä laittaa tää perinteinen: jokojokojoko? Etkövieläkään??? :D

    VastaaPoista
  2. yyyh, kommentin julkaisusta päätellen ei vieläkään :p

    VastaaPoista
  3. määki jännään täällä yhtä paljo ku kupla ;) tyttäreni ansiosta oon oppinu penkomaan henkkamaukan alennuksia,ja viemään samalla niitä pussukoita sinne ;) on se15 %.n lisäaleki ihan mukava kukkarossa...

    VastaaPoista