keskiviikko 20. elokuuta 2014

Tosi Helmi

Mistäs silloin kirjoitetaan, kun on monta hyvää ideaa? No ei ainakaan siitä, mistä aamulla meinasi. Tietenkään. (tädittely/tytöttely/sedittely yms)

Heräsin muuten päiväuniltakin väärällä jalalla. Kettu kerpele. Heräsin ihan jumalattomaan tappeluun, Toinen, Täystuho ja Viimeinen otti erää kaakaosta. Kaakaosta! Aamulla ne sentään purivat toisiaan, koska kaukosäädin. Telkka on nyt kiinni. Ja kaakao tekee katoamistempun.

Ketutuksessani sitten tajusin, että meidän kaupunkihan muuten lomauttaa opet. Joskus. Ihan lähitulevaisuudessa. Mutta koska? Ja eikös syksyisin yleensä jotain vanhempainiltojakin, ehkä? Ja että onhan meillä se sähköinen reissuvihko. Ehkä se tietää.

Käyttäjätunnus: check
Salasana: check
Kaupunki: Joo, hei tän mä tiedän varmasti!

Sisäänkirjautumisessa tapahtui virhe.

Aha. Ja sama uusiksi.

Sisäänkirjautumisessa tapahtui virhe.

Just. No. Mikäs siinä. Naamakirja tietää kaiken, kysytään sieltä, että pitäisikö koko roskan edes toimia. Ja koska noi on kotona ja koska koulussa, tottahan siellä tiedetään. Ja tiedettiinkin. Ja pitäisi toimia.

Kettu kerpele.

Kannattaa muuten yhdistää oikea käyttäjätunnus oikeaan salasanaan ja vielä siitä vetovalikosta oikeaan kaupunkiin. Toimii ihan pikkuisen paremmin.

Se tiedon löytäminen sen sijaan... Parikymmentä sinnepäin otsikoitua viestiä, joista suurennuslasin kanssa pitkään ja hartaasti kaivamalla ehkä sain kaivettua sen päivämäärän. En tosin ole ihan varma, koska tiedotteet oli täynnä pientä pränttiä ja ainakin sata juttua samassa viestissä. Lopetin lukemisen kahden rivin jälkeen...

Luotetaan naamakirjaan lomautusten suhteen. Jätetään vanhempainillat välistä, jos niistä ei selvempisanaista tiedotetta ilmesty. Ei kymmenen rivin lukemiseen voi olettaa käytettävän puolta tuntia, jotta luettu tulisi myös ymmärretyksi.

3 kommenttia :

  1. :(

    ps. jään siisb vielä langoille, jotta saat sen sedittelytädittelypostauksen tehtyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä huomenna :D jos uutisotsikot tai tenavat ei tuo jotain muuta jännää.

      Poista
  2. Alkuperäisidean toteuttamista odotellen :) Joskus kaikki vaan ei mene putkeen..

    VastaaPoista