tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäkuvioita

Oli jotenkin olevinaan kauhean kamalasti sanottavaa. Ja kuitenkaan ei ole.

Täystuho palasi viikon mummolareissultaan, Kirppu ja Toinen lähtivät kesäleireilleen. Tulevien aikojen kuviot ratkeavat lähiviikkoina ja sitten taas tietää mitä tekee ja ei tee seuraavat vuodet. Tai ainakin kuukaudet.

Suunnitellaan nyt ensimmäistä "ihan oikeaa" vaellusta tai ainakin yönylireissua rinkat selässä nelikon kanssa. Meinaa suunnittelu käydä työstä jo itsessään, saas nähdä kuin meidän käy.

Fiksua ja kehittävää kesälomatekemistä yritetään keksiä joka naperolle. Esikoinen toteuttaa luku- ja laskutreenejään keittokirja kourassa keittiössä, pari nappulaa, ehkä jopa kolme, saattaisi vielä tänäkin kesänä syttyä näille väritysjutuille. Suunnistusta voitaisiin opetella vaikka koko jengi, ja täytyykin. Vaatekaapit ja vaatehuoneet on siivottava. Askartelujuttujakin löytyisi vaikka mitä jaja.

Ainut, mikä on ihan kokonaan kateissa, on mun energia. Se on valunut ihan hukkaan ja mennyt mokoma loppuun. Ehkä auringolla ja hyvällä kirjalla voisi sitäkin löytyä takaisin? Kai kesästä voi selvitä mansikoilla ja mehujätskillä? Ainakin minä?

10 kommenttia :

 1. <3 Tsemppiä! Jospa ne mansikat ja mehujäde auttais, muista kuitenkin ottaa vähän jotain suolaistakin silloin tällöin... Mulla jumittaa selkä, auts! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jumittava selkä ei oo yhtään kiva :( Suolaiseks kelvannee grillimakkara? Lasketaanko popparit suolaiseksi? ymhn. Tai sit mä rupean harjoittelemaan ruokaisten salaattien tekoa, ohjeita kellään? :)

   Poista
 2. Mansikat ja mehujätski kuulostavat hyviltä. Kokeile niitä ja kerro sitten, toimiko.

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimivuudesta en tiedä, mutta ovat onnettomat ainoat sisällä pysyvät... Joskus hommat menee niin kuin on tarkoitus, kaikkia omia suunnitelmia vastaan.

   Poista
  2. Sinnekö se lens? <3

   Poista
 3. Ruokaisa salaatti : salaattia, tomppaa, kurkkua ,raejuustoa, paistettuja kanasuikaleita/tonnikalaa /savukalaa tms. Joku (mun mies) laittaa balkaninmakkaraa ja omenaa siis siihen perusjuttuun lisäksi. Suosittelen Kivikylän Palvarin pyöryköitä, hyviä pullia kylminä! Ja viinirypäleitä ja edamjuustokuutioita pulluen kans vuoronperään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin hyvältä ja ihan perusmauilta, että menee ihan ehdottomasti testiin tämä :) Kiitos. Mä oon niin pulassa, kun tiedän että syödä pitäs...

   Poista