tiistai 25. syyskuuta 2012

Neuvolapurnaus & postia

Tässäpä tämä kirjoitusosio on ollut monena päivänä auki. Pää vain lyö tyhjää. Ollaan käyty neuvolassa, ollaan vietetty "lapsivapaita"... katsottu leffoja ja pelattu wiillä. Mistään ei oikeastaan ole sanottavaa, mutta yritetään kumminkin.

Eilen oli siis aamulla Viimeisen ensimmäinen lääkärineuvola. Lääkäri onneksi pelasti kokonaisuuden plussalle, niin ettei reissusta jäänyt (kamalan) paha mieli. Tielleni sattui siis taas uusi kasvatusalan ammattilainen terveydenhoitaja. En ehtinyt saada edes kenkiä pois, kun tämä oli hössöttämässä jotain jälkitarkastus näytteistä. Yritä siinä sitten vakuuttaa, etten itse nyt ollut kyllä lääkärille menossa. Sattuneesta syystä (väkisin mitatut) verenpaineet olivat hieman koholla. Painoa olisi vielä +2kg lähtöpainoon. Voinko käyttää option "pidän kilot"?

Ette te neuvolakuulumisia siksi lukeneet, vai mitä? Strategiset mitat siis 57cm ja 4290g. Kaikki ok ja käyrä -15. Th:n mielestä ei ok, lääkärin mielestä kyllä.

Kotiin oli sentään tuotu ihana paketti neuvolareissun aikana. Suloisia vaatteita Viimeiselle lahjaksi aina Saksasta saakka ja isommille "suut makiaks".

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti