keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Huumorin kukkasia

Lapsilisäpäivän kunniaksi raahauduttiin tänään siskoni ja Viimeisen kanssa täydentämään lastenvaatevarastoja Jumboon. Parin valveunia nähdyn yön jälkeen huumorikin oli aika väsynyttä.

Ensimmäinen hihityspuuska iski jo automaatilla viattoman ostoksilla olleen miehen kysyessä olenko jonossa. Vastasin vain odottavani siskoani. "Siis sponsoria", tuumasi mies. Hirmuisen hauskaa, eiköhän maksajana itseasiassa toiminut valtio ruhtinaallisella lapsilisällään...

Täsmällisen ostoslistan ja suunnitelman kanssa ensimmäisestä liikkeestä selvittiin sentään kassalle ennen seuraavaa kohtausta. "Laitan nää vaunut tähän, muistuta että otan mukaan." Katsotaan toisiamme ja hauskaa on molemmilla. Kassoja kummastutti.

Henkkamaukan dalmis-kuosit aiheutti lopullisen repeämisen. Jos sitä vaikka pukisi jokaisen lapsen dalmatialaiseksi ja pistäisi itselleen takin samalla kuosilla... Tai miltä näyttäisinkään My Little Pony-pipo päässä.

Kotiin tullessa kasseista löytyi sukkaa ja housua sekä sukkahousua. Itse nukahdin eskarin eteiseen seisaalleen sen kolmen minuutin odotuksen aikana. Hyvästi järki, lisää kahvia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti