tiistai 7. heinäkuuta 2015

Pakollinen päivän asu

Aika moni tapahtumakutsu kuuluu yleensä, että asu on vapaa, mutta pakollinen. Pakollinen se on myös koiraa lenkittäessä ja kaupassa käydessä, halusi sitten päällensä pukea mitään tai ei.

Tiedän, että oikeasti mulla on jotain tyylitajua. Pääsääntöisesti se kuitenkaan ei ole käytössä... Riittäähän se, jos pakollisiin "herrakokouksiin" tekee itsestään ihmisen näköisen eikö.

Suorat housut on taas tungettu kaapin perälle, seuraavaan tärkeämpään palaveriin jälleen hyvän verran matkaa.


Kyllä puin muka kivasti päälle. Ja sitten tajusin, että jonkun on mentävä koirien kanssa lenkille ja kauppaan. Ja että ulkona on kylmä ja sataa vettä. Kaatamalla. Että heippa tyylitaju, mä vedän mieluummin jalkaan lantsarit kuin tallustelen märin lenkkarein.

Vinkatkaas nyt joku hei, mistä löytyy isommalle mahalle halvalla "herrakokouksiin" kelpaavat rääsyt päälle?

4 kommenttia :

 1. Ihana!! Ja sä kun oot noin siro niin hanki masutuubi ja käytä normihousujen vyötärön"jatkeena". Edullista ja kätevää.Mäkin käytin joskus kun olin nuori ja nätti eeehhe , myöhemmällä iällä on alkanut mahan lisäksi leviämään muutkin ruumiin osat eikä sama systeemi oikein toiminut.... sit vaan joku paitis jonka alla joku. Hyvin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. masutuubin hankkiminen tosiaan harkinnassa, äitiysvaatteista kun on kohtuurahalla todellakin vaikea löytää mitään samaan aikaan naisellista ja asiallista, kaikissa on joko joku muka kiva mahaa korostava rusetti tai muuten jotain ihan älyvapaata, missä on turha kuvitellakaan tekevänsä asiantuntija-ammattilaisen vaikutelmaa...

   Poista
 2. täältä :P tosin matka taitaa olla pitkä ja hinnat tyyriit... siis oikeesti,täällä on semmonen kauppa,mistä löytyy iso-kokoisille vaatteita.. Sä et oo isokokonen et ees kasvavan masun kans ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mä itessäni iso olekaan, bmi hädin tuskin normaali alipainoisen sijaan nykyään (viimeiset 14v oon lihonut kilon per vuosi), mutta ne mahat on aina loppuvaiheessa isoja... ja nyt ois tosiaan noita rahoitusjuttuja ja toiminnan käynnistämisjuttuja ihan viimeseen saakka hankkeelle, johon varmasti palataan myöhemmin. Luvassa jotain isoa muutoksen tekevää siis :)

   Poista