maanantai 27. heinäkuuta 2015

Viis senttiä

Käytiin tänään vähän vakoilemassa Seiskaa. Se on nyt sellainen viissenttinen tirppana, jolla näytti olevan kaikki niin kuin näillä 12+ viikoilla pitääkin.

Istukka on alhaalla takaseinässä ja kohdunsuulla hematoomaa, antaas ajan näyttää, millaista vuotelua tämä nyt meinaa ja kuinka suurta riskiä. Niskaturvotus oli ihan normaalia, verinäytteet kävin antamassa pari viikkoa sitten, joten kromosomiseulan tulokset tulee joskus viikon, parin sisällä.

Huono olo jatkuu aina vain ja pyörrytykset samoin, aamulla ei koskaan osaa sanoa tulevasta päivästä mitään. Nukkua vois kellon ympäri.

Oltiin kyllä varmasti koko äitipolin kauhistus, Täydellä autolla sinne mentiin, mukana Rääpäle, Viimeinen ja Täystuho sekä niille odotustilavahdeiksi Esikoinen ja Pikkusiskoni. Pitkään pohdittiin uskaltaako pojat jättää tyttöjen vahdittaviksi kotiin, ja todettiin sitten, ettei ekalla kertaa uskalla. Vartin vahdinnasta selvisi tytöt hyvin, vaan voi olla, että liki kolmen tunnin keikka (matkoineen kaikkineen) olisi ollut vähän liikaa.

Neuvolalääkäriin olis pari viikkoa. Jotenkin ei ole koko homma vieläkään mennyt tajuntaan.

9 kommenttia :

 1. Mahtavaa <3 Toivotaan, et olo kohenis pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi aina aika jännää :) jep. sais tulla edes muutamaksi viikoksi helpompi olo ennen loppuraskauden riesoja.

   Poista
 2. Meillä näkyi viime viikolla ultrassa 6cm ötökkä eli aika lailla samoilla viikoilla mennään. :)

  Toivottavasti olo helpottaa pian!

  VastaaPoista
 3. mä oon kateellinen sulle :P tsemppiä odotukseen ja onnea matkaan ;)

  VastaaPoista