torstai 23. heinäkuuta 2015

Joskus yllättyy iloisesti

Mun äitiysvaateongelmat ratkesi ihan ihmeellisellä tavalla, ja kuvia on luvassa kunhan vielä vähän saadaan mahaa kasvatettua.

Alkuviikosta posti toi lukijaltani uskomattoman paketin, nyt on farkkuja ja puseroa, joissa kehtaa syksyllä ja talvella kulkea. Kiitos! Ja minä, joka en ikinä voita missään arvonnassa mitään voitin Mama's Diaryn arvonnasta vapaavalintaisen vaatteen 9kk-verkkokaupasta. Postissa odottaisi vielä yhden koon villatakki noutajaansa. Enää puuttuu juhlamekko, ja sitäkin olen jo kovasti katsellut, alkukuusta siitä on varmasti tilaus laitettava. Valintakin on jo melkein selvä :)

---

Vein tänään tätini kanssa neljä pienintä katselemaan kanoja ja pupuja. Puput taisivat olla Kirpun, Täystuhon ja Viimeisen mielestä ihan parhaita, mutta Rääpäle rakastui kanoihin. Ja kyllä kaakatti. Rääpäle nimittäin, niille kanoille. Puput ei kiinnostaneet yhtään, kanoja kohti se paineli, kun sen maahan laski ja kaakatti mennessään. Harmi, että kamera jäi kotiin.

Pientila eläimineen on muksuille melkoinen elämys kerran toisensa jälkeen. Osaan olla kiitollinen siitä, että tenavillani on mahdollisuuksia päästä näkemään ja kokemaan maaseutua toisella tavalla kuin useimmilla kaupunkilaislapsilla. Niistä heinäntuoksuisista hetkistä pupujen ja kanojen (ja muiden eläinten) kanssa jää varmasti lapsuuden parhaimmat muistot.

1 kommentti :