tiistai 2. lokakuuta 2012

Koneet vaihtoon

Seuraa vuosituhannen paras vinkki taaperoiden kanssa tuskaileville: vaihtakaa vanha päältä täytettävä pesukoneenne edestä täytettävään. Taapero istuu tuijottamassa pyykkiä tunnista toiseen ja pysyy paremmin paikallaan kuin television edessä koskaan!

Ikuisuuden vanha päältä täytettäväni siis lähti eilen ja joka paikassa pyörivät kuivaustelineet voi taitella kasaan ja jemmaan tänään. Pesutorni on kotiutunut! Kiitos siitä =) Postin "pojat" nappasivat vanhan koneen yläkerrasta syliinsä ja kantoivat pois ilman yhtään ärräpäätä, uudet laitteet jättivät eteiseen eli alas. "Kevyitä koneita", tuumasivat lähtiessään.

Noo... säästän teidät kertomukselta siitä, kuinka vanha kone vuosi sitten saatiin yläkertaan. Todettakoon, että siitä selvisi hengissä (joskaan ei ehjinä) konetta raahanneet, ja seinän reiästäkään ei ihan näe naapuriin. Uusien laitteiden kanto aiheutti lähinnä painokelvotonta melusaastetta, asennuksesta puhumattakaan. Ja laastari on loppu...

Illalla istuin ohjekirja kädessä tornin edessä kylpyhuoneen lattialla ja yritin ottaa selvää siitä, mikä nappula tekee mitäkin. Päädyin myös inttämään koneelle, ettei se voi pestä kuuskymppistä pyykkiä neljää tuntia (tai oikeastaan neljää ja puolta, koska atoopikko ja viimeinen tuovat omat vaatimuksensa). Näytössä luki silti sinnikkäästi: H 4.29. Koska ajatimen käytön opettelu illalla on yksinkertaisesti liikaa, päädyin pesemään pyykkiä vasta tänään. Koko päivän. Jatkossa saa pitkät ohjelmat pyöriä yöllä, voihan koneen ajastaa niin, että linkoaa vasta aamulla.

Kertynyttä pyykkivuorta tuijottaessa iskee silti epätoivo ja ikävä pesupalvelua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti