keskiviikko 17. lokakuuta 2012

"Haluun uuden emälän!"

Taapero oppii uutta koko ajan, ja kohta on varmaan pakko miettiä uutta nimitystä taaperolle. Kelpaisiko "täystuho"? Äsken se roikkui jääkaapin ovessa ja kiljui: "Haluun uuden emälän!"

Jaoin tuon tuntemukset täysin eilen. Mikälie aivopieru käynyt kalenteria täyttäessä, varmaan olin katsonut,että onpas kiva miehen vapaapäivä ja kiva päiväys sillä, sovinpa siihen kaiken.

Se oli niitä katastrofipäiviä. Aamulla ensin perheneuvolaan yhden kanssa ja sitten se yksi kouluun kymmeneksi ja viimeisen kanssa neuvolaan samalle kellon lyömälle... (arvata sopii, kiire tuli.) Viimeiselle syötettiin rota-rokote, totta kai, koska on kiva sellainen päivämäärä käyttää vatsakipuisen vauvan kanssa. Tietysti. (Uteliaille, mitat n. 60cm, ja n. 4900g)

Äkkiä vauvan kanssa kotiin, hakemaan eskari ja sitten kiikuttamaan murheenkryyni merkkiliikkeeseen. Pari valokuvaa naarmuista ja kolhuista, korjaukselle sovittiin aika. Eipäs ollutkaan ihan pikkuinen läpihuutojuttu tuo, kun maalipinta menee uusiksi. "Varaudu olemaan monta päivää ilman autoa." Voi kiitos. Meiltä on onneksi lähimpään kauppaankin vain reilu kilometri, ja meidän maidot painaa. Paljon.

Vielä esikoisen kuskaus kaverisynttäreille ja sitten oli hyvä.

Ristiäiskakku muuttui synttärikakuksi lautasella, lasi valkoviiniä, Teho-osasto, pitsaa uunissa... Taivaallista. Lisättynä viimeisen vatsan valituksella. Ensi vuonna paremmalla onnella ja parin vuoden päästä pyöreitä karkuun, ihan sama minne.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti