tiistai 9. lokakuuta 2012

Helistin puhelimeen?

Mitä ilmeisimmin joulu on täällä aivan hetkenä minä hyvänsä, sillä lelukuvastot tukkivat taas postilaatikon, ja niistä (siis kuvastoista, ei postilaatikoista) käydään täällä armotonta taistelua lasten tehdessä toivelistojaan joulupukille. Tänäkin vuonna voimme postittaa kuvastot suoraan eteenpäin, meille kaikki nämä kiitos.

Minullakin on oma lukuvuoro. Komeileehan kuvastoissa nimeni, ja sillä niihin saa itselleen oikeuden. Ja minähän myös luen ne. Ja joskus jopa löydän jotain, mitä tahtoisin itse... jos olisin pienempi siis. Nyt tahdon tietysti lapsille, että pääsisin itse leikkimään lasten mentyä nukkumaan.

Tämän vuoden villitys näyttää olevan erilaiset kotelot ja lisähärpäkkeet iPhonelle ja iPadille. Nyt saadaan laitteet sopimaan vauvallekin, jee, aina olenkin halunnut liittää helistimen puhelimeeni ja antaa koko komeuden lapselle järsittäväksi! Tai no... ehken sittenkään.

Lohduttaudun sillä, että meillä ei ole mitään i-laitteita, tietääkseni. Ja taas nokialaisista olen jo oppirahat maksanut, ja täten todistanut, etteivät ne sovellu leluiksi. Nykyisestä puhelimestani on taapero syönyt jo kaksi näppäintä, ja yhden edellisistä tuhosi esikoinen vauva-aikanaan imeskelemällä sitä. Nokialaiset eivät kestä vauvan kuolaa. Onko joku tutkinut, kestääkö nämä i-vekottimet?

*muoks. Myös iltalehden verkkosivuilta löytyy nyt artikkeli aiheesta iPad vauvan käyttöön (IL 11.10.12)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti