sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Lyijytäytekynä ja muita mysteerejä

Viemäröintirenkaan tulpat muuten löytyivät. Siivouskaapista. Jonne olin ne jo edellisellä rautakauppareissulla hakenut... Nyt on paikoillaankin, eikä läiky enää!

Pöytälaatikkoni on syönyt sisäänsä kaiken mahdollisen runoista romaanin alkuihin ja koulutöistä työhakemuksiin... Olkaapa hyvät :)

19.9.2008

Koska olen luonteeltani viimeiseen saakka teoreetikko, enkä todellakaan käytännönihmisiä, niin sain aikaiseksi hyvät naurut työntekijöille useampaankin kertaan. Monta kertaa jäinkin pohtimaan, miksi koulussa ei opeteta käyttämään esimerkiksi lyijytäytekynää, numeroleimasinta, nitojaa, rei'itintä ja nauhalaskinta. Koomisin tilanne olikin varmasti se, kun tuijotin epätoivoisena lyijytäytekynää ja lyijypakettia miettien, miten ongelman ratkaisisin. Toimitusjohtajan ilme oli ehdottomasti näkemisen arvoinen, kun hän joutui näyttämään minulle, kuinka kynä täytetään. Puolustuksekseni voin sanoa vain sen, että kotona ja koulussa käytän teroitettavaa lyijykynää. Itseäni ei kuitenkaan jaksanut enää naurattaa siinä vaiheessa, kun sadannen kerran onnistuin lyömään tositteeseen numeron väärin päin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti