torstai 26. heinäkuuta 2012

Koulunalkushoppailut

Eilen shoppailtiin esikoisen kanssa osa yksi ja tänään toisen kanssa osa kaksi. Yksi osa on vielä luvassa joskus elokuussa, kun kolmannen esikoulu alkaa elokuun lopulla ja sitä vartenkin tarvitaan reppua ja vaatetta.

Esikoisen kanssa löydettiin Prismasta puolet tarpeellisesta romppeesta, repusta verkkareihin ja Anttilasta haettiin sitten kynät ja kumit sekä muut oleelliset repun täytteet. Todettua tuli, että tyttölapsen elämä voi olla vaikeaa, ja vaatteiden valinta perin hankalaa ("En varmaan huoli pinkkiä!").

Toisen kanssa tänään yllätyin pojan värivalinnasta repun suhteen. Reppu on punainen. Kynät ja kumit vihaisia lintuja... ja paidat. Niiden pitää olla punaisia. Arvatkaa vain, löytyykö mistään pojalle punaisia paitoja?! Vakiovarustus tuolla päällä on punainen trikoopaita ja verkkarit. Ja ne on päällä ihan aina. Siksipä niitä pitäisi saada lisää, että saataisiin päällä olevat edes joskus pyykkiin.

Kolmannelle metsästetään sitten reppua, joka kävisi sekä eskarin että ekaluokan. Jos pysyisi ehjänä. Ja jotain vaatetta uutta, mitä nyt hyllystä siinä kohtaa näyttää puuttuvan, todennäköisesti jotain siistimpää housua, verkkarit ja ehkäpä joku hame... Ehkä hälle vielä löytyy mieleistä vaatetta helposti, kun on vielä pieni ja prinsessa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti