tiistai 21. lokakuuta 2014

Rakas Joulupukki

Mä lupailin jollekin jossain, että sitten joskus ristiäisten jälkeen puhutaan lahjatoiveista ja niiden esittämisestä. No, ei mua kyllä vieläkään huvittaisi, mutta koska pöytä on joululahjatoivelistoista täyttynyt (pyynnöstä tai pikemminkin käskystä), niin puhutaan nyt sitten.

Rakas Joulupukki,

Olen kirjoittanut sinulle muutaman kerran ennenkin. Viimeksi varmaan silloin kuusi vuotta sitten, kun toivoin kovasti tossuja, joilla tarkenee sisällä pakkasessa. Kiitos niistä, hyvät tossut olivat ja olisivat vieläkin, jos lapset eivät olisi niitä laittaneet varmaan talteen. Kiitos myös siitä, että meillä ei enää ole sisällä pakkasta.

Kuten tiedät, näitä mini-ihmisiä on nyt kuusi. Isoimmat kirjoittanevat omat kirjeensä, pienimmät huutavat toiveensa varmasti Citymarketin leluosastolla (tai huutaisivat, mutta meidät kyllä löytää todennäköisemmin Prismasta). Tonttusi varmasti voivat tulla sinne kuuntelemaan toiveet? Risujemmani lapset ovat jo löytäneet ja hiilet samoin. Toivottavasti varsinaisten lahjojen kätkeminen käy paremmin (ne kun varmasti tänäkin vuonna tulevat ennakkotoimituksena).

Mitäkö toivoisin itselleni tai lapsille? Kohtuullisuutta ja kärsivällisyyttä, niitä meille kaikille. Oma osuuteni voisi olla vaikka pakattuna villasukkiin, kun puikoille ehtii vain lasten sukat. Ja joulumieltä, paljon, meille jokaiselle.

Terveisin SanKari

Ps. Osaisiko joku vinkata, mistä saataisiin meille oma enkelikello? Kutosen fyysikan kokeessa oli sen toiminnasta kysymys, ja onneton Esikoinen sanoi, ettei osannut vastata, koska ei tiennyt, mikä se on. Voitaisiin yhdessä tutkia ja onhan se oikeastikin aika ihana.

7 kommenttia :

 1. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/haku/enkelikello tossapa linkkiä enkeli-kellosta :) 1 parhaimmista keksinnöistä :D

  VastaaPoista
 2. Mä hommasin sellaisen enkelikellon viime joulun alla ja ollaan ihan faneina siihen :D Ihan löyty jostain HongKongista tai Tokmannista silloin, kurkkaapa kynttilöiden läheltä ! Ja hyvä kirje ;) Mii tuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on pitää silmät auki, eihän se käy, että koulun kokeissa ei osata vastata joulukoristeen puutteessa :D

   Poista
 3. Meillä on enkelikello, mutta se on vanha kuin taivas eikä jotenkin pysy kasassa, eli käytännössä menetän hermoni aina yrittäessäni koota siitä. Muutoin enkelikellot yleensä kyllä ovat ihania :)

  VastaaPoista
 4. Mulle lupasit :D

  Ja äsh kuinka hieno kirje pukille - sit vielä kopiot niistä lasten kirjeistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten ts. koululaisten kirjeet on vain listat mulle :) Niiltä jaellaan vinkkejä kyselijöille ja toisaalta niiden pohjalta osaan suunnata kauppaan itsekin. Pienten kanssa tuskin kirjeitä tehdäänkään, kun yhtä hyvin voi todeta sisällön olevan kaikki mahdollinen ja mahdoton :D

   Poista