tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lapsenvahtihommia

Kolme isointa lähti maanantaina Kuopion kupeeseen mummolaan ja tulevat kai kotiin joskus kahden viikon päästä (jos mummi ei laita takaisin paluupostissa jo aiemmin). Kuten arvata saattaa, taapero on kotona ihan eksyksissä, kun puuttuu kaikki totuttu vilinä ja vilske. Ikävää helpottamaan ja omien hermojeni säästämiseksi on yritetty keksiä ohjelmaa jos minkälaista, kaipa sitä yhden pienen kanssa voi vaikka Suomenlinnaan eksyä ja onhan noita.

Huomenna tulee kummipoika hoitoon heti aamusta, ovat pikkuparan vanhemmat karanneet häämatkalleen :-) ja virallinen lapsenvahti oli apua vailla. Niinpä puuhaa täytyy kehittää kahdelle täystuholle yhden sijaan, josko vaikka ulkoilua (sään salliessa), sopivasti piirrettyjä ja muutama värityskuva pitäisi oman 2 vuotiaani ja tuon kolmivuotiaan hoidokkini pois esimerkiksi kylpyhuoneen pesuaineista...

Kivoja värityskuvia löytyi autoista tykkäävälle täältä ja dinosauruksia rakastavalle täältä. Molemmat sivustot on toki syöneet sisäänsä paljon muitakin kivoja kuvia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti