sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kamakaaos

Täällä on paitsi viihdytetty yksinäistä taaperoa myös jatkettu kamavuorien selvitystyötä. Työn alla olleesta tyttöjen huoneesta on enää kirjahylly siivoamatta. Poikien huoneesta pitäisi etsiä tyttöjen huoneeseen kuuluvat asiat... Kun huomio on niinkin totaalisesti kiinnittynyt yhden huoneen järjestykseen, voitte arvata, että aiemmin löydetyt eteinen, keittiö ja kylpyhuone ovat taas hukassa... Huoh. Olohuonetta ei uskalla edes ajatella.

Kierrätykseen kelpaavan roinan määrä kasvoi niin suureksi, että otin jopa kirpparilta pöydän viikoksi. Viikko päättyy keskiviikkona ja pahasti näyttää siltä, että paljon (ja vähän päälle) saa sieltä kantaa roinaa takaisin päin kaappien ja varaston tukkeeksi syksyä odottamaan. Loka/marraskuussa uusi yritys.

Niinpä täällä kaivattaisiin hyviä tavaransäilytysvinkkejä. Ei riitä, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa, pitäisi keksiä että millainen paikka, missä ja ennen kaikkea, kuinka ne tavarat saisi paikoillaan pysymään? Laitettaisiinko liimalla kiinni?

Nainen on kuitenkin nainen, ja ikuinen shoppailija. Viihdytinkin eilen itseäni ja taaperoa Ikean Vantaan ostoshelvetissä. Löytyihän niitä viimeisiä puuttuvia vauvakamoja, hoitoalustaa ja sen suojia sekä muita ihmeellisyyksiä. Taaperokin istui koko reissun kiltisti kärryssään... Mieli tekisi antaa kuitenkin tulikiven katkuista asiakaspalautetta. Vaikka varta vasten tarkistin tavaratalon nettisivut ennen lähtöä, oli siellä yllätys! Ihan elävä livebändi ja musiikki huusi niin, että korviaan sai pidellä... Kuulosuojaimille olisi ollut tarvetta, mutt niitähän siellä ei jaettu, tietenkään. Tuli kiire pois.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti