keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Alkusyksyn ihmemaassa

Markkinareissulta kameran linssiin osui alkusyksyn väriloistoa. Ruskaa saadaan vielä odottaa, mutta isojen kanssa oli ihana kävellä auringon paisteessa kiertoteitä kotiin.
Ensin puiston poikki, ja siitä pienelle sivukadulle.Siinä Rääpäleen nukkuessa oli hyvä jutella läpi koululaisten kuulumisia. Jokaisella on valtava tarve tulla kuulluksi ja kerrankin kukaan pienemmistä ei juttua keskeyttänyt.


Pihlajat on täällä ihan täydessä loistossaan.


Ja ruusuilla on vielä joitakin kukkia jäljellä.


Kuusia kuvasin, kun noissa on reunat ihanan hopean väriset, mutta oikeastaan nämä varjot on paljon ihanammat. Siinä ollaan me kaikki, vaikkei pyydetty ketään ulkopuolista kuvaamaan. Aina olen pitänyt syksystä. Ihan syystä.

4 kommenttia :

 1. <3 mä tiedän sen hykerryksen tunteen mikä isojen kanssa tulee :) Hienoja kuvia! Meillä pihlajanmarjoja ei ole tänävuonna noin paljon puissa, viime vuonna oli niin että oksat meinas katketa. :)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia <3 valtava määrä pihlajan-marjoja,ja meillä ei yhtään ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, täällä ei myöskään ole pihlajissa marjoja juuri lainkaan... saa nähdä, tuleekokaan niitä. Ja saa nähdä, mitä tämä kertoo tulevasta talvesta; täällä päin sanotaan, että pihlaja ei kahta kanna; runsasta marjasatoa ja vankkaa lumikerrosta.

  Mullakin on syksyinen fiilis, olen tehnyt niitä calluna-jäkälä-sammal - asetelmia tuonne pihalle ja ovenpieleen somisteeksi :)

  VastaaPoista