perjantai 1. toukokuuta 2015

Hajatelmia

Taapersivat parijonossa ruuhkatorin poikki puistoon piknikille, onko niitä tosiaan niin monta, että jo parijonossa liikutaan?

Muroja keittiön lattialla, ai että, näistä ihmisistä täytyy tykätä. Ihminen, jolla on sekä lapsia, että muroja keittiön lattialla, eihän siitä voi kuin tykätä.

Aika paljon on kysymysmerkkejä ilmassa.

Miten voi olla, ettei ole mistään kotoisin?

Ja miten ei pysy missään kuplassa vaikka kuin tahtois? Sitä paitsi olen edelleenkin ihan varma, että meidän sininen kupla varastettiin kun olin pieni. Oikeasti varastettiin, ei se voinut olle vain unta, mä oon ihan varma.

Onks se nyt kumminkaan niin väärin, jos kirkko jatkossakin pitäis Raamattua ohjenuoranaan ja sitä paitsi, saako kristitty naida ateistin?

Miks mun mielestä punamulta kuuluu talojen seiniin, vihreä koivunlehtiin, sininen taivaalle, meriin ja järviin. Miksei vois olla vaikka keltaista välillä, oranssia, pikkusen sekaan vaikka ruskeeta ja ripaus violettia? Miks valkoisesta tulee ekaks mieleen hanki ja punaisesta veri? Miks mä taas revin mun peukalon rikki?

Pikkupoikien vappupalloina Frozen ja Mansikka-Marja. Ite valitsivat.

Ja miten niin ei pojat voi käyttää mekkoja? Voi ne, jos ne tahtoo. Tällä kertaa se nyt vaan mieluummin tahtoi pupunkorvat, ite valitsi nekin.

Miks vaan pinsessat saa tanssia balettia? Mäki oisin halunnut, mutkun en oo pinsessa.

Ja miks kymmenen vuotta laatikossaan säilytetty vappuhattu oli pölyinen, muttei kellastunut? Pitäiskö siitä juoda skumppaa, että kellastuis?

Kai mä joskus opin.

5 kommenttia :

 1. Mun 5v poika tanssii balettia. Kysyin oliko ryhmässä tuttuja ? "Ei, pelkkiä pinsessoita vaan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mua rupesi hymyilyttämään tämä :)

   Poista
 2. Aivan mainioita hajatelmia =) Kokeilitko hattuun skumppaa? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi testaamatta, kun piti roudata jälkikasvusto mukana. Ehkä mä vielä jonain vappuna :D

   Poista
 3. niinpä :D meillä niitä miksi-kysymyksiä satelee joka päivä?

  VastaaPoista