maanantai 25. toukokuuta 2015

Ehdota parin yön retkikohdetta

Mun kirjoittaminen on kärsinyt runsaudenpulasta. Kovasti tekee mieli kirjoittaa, mutta yhden yhdestä ajatuksesta en saa kiinni niin, että tekstiä syntyisi, tai ainakaan se ei ole julkaisukelpoinen, jos vaikka vahingossa syntyisikin.

Olis paljon ärräpäitä. Tekis mieli ruotia kasvatusta ja kertoa kuinka kehno mä feministinä oikein olisin (musta se maailma loppujen lopuksi olis paljon helpompi paikka, kun annettais miesten hoitaa päättämiset, niiltä kun se sujuu).

Huomaa, että kesä on ihan ovella jo. Mun nimittäin todellakin tekee mieli heittää tietokone naamakirjoineen jorpakkoon ja jättää se sinne, unohtaa puhelin kokonansa kotiin heittää kersa liinaan pari (talutus)narun jatkeeksi, rinkka olalle ja häipyä eikä tulla ikinä takas. Lähdenkin, heti kun keksin kuin saan seitsemälle rekisteröityyn kärryyn tungettua kahdeksan, kaksi vasikkaa, neljä rinkkaa, teltat, makuupussit ja mitä noita nyt on. Kyllä mä tän ongelman vielä jotenkin ratkaisen, uskokaa pois. Nuuksio? Repovesi? Helvetinjärvi... Se kyllä kuulostais vähintään hyvältä tässä mielentilassa, saispa päästellä ärräpäitään ihan luvalla. Niin että ehdota parin yön kohdetta eteläisestä maanosasta (max 3-4h Helsingistä) urvelolle joka aina antaa koiransa hoitaa suunnistuksen ja eksyy. Lupaan seikkaperäisen reissuraportin.

Tai sit mä vaan otan tästä päivästä kopin, tai koko viikosta oikeastaan ja kiljun lauantaina lasten kanssa lomalomaloma ja teen taktisen katoamisen hetikohta sen jälkeen. Saas nähdä.

ps. musta tulis tosi huono feministi

3 kommenttia :

 1. hui,ei uskalla ees aatella :D hirvittää,mitenkähän sitä kesän yli kunnialla selvitään ;) jaksuja <3

  VastaaPoista
 2. Suosittelen http://tuorlanmajatalo.fi/majoitus Kaarinassa. Saimme pari kesää sitten hyvin edullisen majoituksen neljän hengen huoneessa, missä oli kaksi matkasänkyä lisäksi. pihassa oli pari kanaa ja lammasta, koirat saa ilmeisesti ottaa mukaan. LÄhellä on paljon kivaa nähtävää, kuten Muumimaailma ja Turussa Kupittaa seikkailupuisto. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin pistää korvan taa, ihan uus tuttavuus mulle :)

   Poista