sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Palikka palikan perään


Jokin tovi sitten anoppi keksi, että tottahan Täystuhon ja Viimeisen täytyy nähdä Fröbelin Palikat livenä. En ole koskaan ollut yhdenkään bändin keikalla ja ilmoitin, että Fröbelin palikat eivät missään tapauksessa ole se bändi, jonka keikan tahdon muistaa ensimmäisenäni. Niinpä hain liput anopille ja pojille.

Tänään nuo olivat siellä melkoisen monen muun kanssa, keikka oli loppuunmyyty.


Kummissaan kuulemma kuin mitkä, kun oli tungosta ja vielä ihan livenä yleensä telkkarista ihmeteltäviä lauluja.Ja nimikirjoitukset tottakai kotiin tuomisiksi.


Ja koska jostain on aloitettava, istuin minäkin tänään ihka ensimmäisen puoluekokoukseni. Aika palikka olo, ihan pihalla kaikesta.

3 kommenttia :

 1. Ahhah hah, olis se ollut kyllä aika kivaa, kun sun lapset nuorisoiässä kyselis että oi mutsimutsi, millä keikalla sä muistat ekana heilunees - ööö.... ne oli sellaset palikkapojat.... :D No ei vais, mä olen kyllä ollut Fröbelin palikoiden keikalla joskus!

  Mäkin olen tänä syksynä ollut ekassa puoluekokouksessani :D

  VastaaPoista
 2. Minä oon ollu Palikoiden keikalla useasti lasten kanssa, ja meillä rrakastetaan näitä, myös vanhemmat! :D (Tai no isot ei enää, mut ehkä sillein pienesti kuitenkin vielä!) Ja vielä nimmarit ja kaikkee, oon kyl aika kade :D

  VastaaPoista
 3. Kupla ja Kitta, kyllä mäkin palikoista tykkään, etenkin niiden lumovoimasta, kun pojat unohtaa tehdä tuhoja ;) Mä en pystyis olemaan tuollaisessa tungoksessa mitenkään, siksen ole käynyt kattomassa niitä omia lemppareitanikaan. Onneksi löytyi pojille viejä.

  VastaaPoista