lauantai 15. marraskuuta 2014

Hyvä päivä

Mulla on ollut hyvä päivä. Saatiin väärät kengät (niin lasten kuin autonkin) varastoon. Pääsin kauppaan ihan vain Rääpäleen kanssa. Joulupukin konttiin tarttui taas vähän juttuja ja Rääpälekin hermostui vasta kassajonossa (koska paikallaan oleminen on tylsää). Meidän takana jonossa ollut alkoi jutella pienelle, ja hermostuminen vaihtui hymyyn. Tyhjiä ostoskärryjä on vähän vaikea saada takaisin paikoilleen vauva kainalossa, joku nainen lapsensa kanssa pysähtyi tarjoamaan apua.

Ulkona satoi lunta.

Kana kypsyi uunissa kerrankin just sopivan ajan, eikä riisikään palanut pohjaan. Kotiin jääneet olivat selvittäneet tiskipöydän ja vieneet pahviroskat. Jossain mielenhäiriössä raivasin loputkin keittiön tasot yhdessä miehen kanssa.

Pienet on nyt laitettu nukkumaan, Esikoinen ja Toinen istuu juomassa iltateetään.Ja se enkelikello. Siihenkin sytytettiin kynttilät. Rääpäle juttelee sitteristään.Nää on niitä tähtihetkiä. Tykkään.

4 kommenttia :

 1. Täälläkin hyvä päivä <3 (aamun jälkeen) ... tosin raskas näidne riiviöiden kanssa. Rakkaiden riiviöiden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kolme pientä kasvaa varmasti :) Mä muistan hyvin syyn siihen, miksi kolmosella ja nelosella on neljän vuoden ikäero 1,5-2v sijaan.

   Poista
 2. Täällä oli myös hyvä päivä :) Kesäheinä ei vaihteeksi kiukutellut koko aamua vaan oli yhtä aurinkoa lähes koko päivän. Saatiin mukavia vieraita, Mies haki äitiyspakkauksen ja vietettiin mukavasti aikaa yhdessä koko porukalla. Illalla lämpeni sauna :)

  VastaaPoista
 3. Elämän parhaita hetkiä nämä :) ja tuo toisten avuliaisuus,se lämmittää mieltä pitkänkin ajan perästä..

  VastaaPoista