sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mopo

Esikoinen sai Plaston punaisen potkumopon "lahjaksi pikkuveikalta", kun toinen syntyi. Kolmannen ja neljännen välissä mopo takavarikoitiin lapsilta, kun eivät sillä osanneet nätisti törmäilemättä ajaa. Lauantaina kävin maalta hakemassa pyykkikoreja, ja samalla tuo mopo osui silmiini hylättynä olohuoneen nurkassa. Ja nyt se on täällä.

Lasten kanssa purettiin autosta viikonloppuromppeita, kun taapero huomasi mopon. Mihinkään se ei suostunut liikkumaan ennen kuin mopo-parka oli autosta nostettu maahan, ja ihan itse tuo vuoroin ajoi, vuoroin kantoi mopon sisään. Näin meillä on taas ilta väistelty ja kaikkien nilkat on taaperon törmäilystä mustelmilla. Saa nähdä kauanko tämän äidin kärsivällisyys kantaa puhtaasti taaperon riemulla... vai joutuuko mopo taas eristyksiin jonnekin varaston nurkkaan.

Epätoivoisesti olen yrittänyt saada laumasta kuvia tänne laitettavaksi, mutten tahdo naamoja näkyviin... ja joku kuvani on tärähtäneitä tai sitten niissä näkyy muksujen nassut. Parempaa aikaa odotellessa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti