sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Se on se meidän uusi vauva

Ihan just hiihtolomakuskauksiin ja mitä noita nyt on, mutta tällasta seuraa koirien katselusta.



Jääkarhu melkein 8v ja Tyyli-Lyyli 7kk. Kattellaan tossa viimeistä Harry Potter-leffaa (mä nukahdin taas kesken)

Jääkarhu ei ollut kovin otettu tulokkaasta, mutta nyt ollaan jo ihan kavereita. Eikä Lyyli edes hirveästi itkenyt koti-ikävää yöllä, joten eiköhän tää tästä. Nää nyt vaan on niin ihania. Ne tietää olevansa pieniä sylikoiria.

9 kommenttia :

  1. Onnea Lyylille uuteen kotiin! Tulee kova ikävä, ihan huipputapaus! Toivottavasti törmätään jossain :))

    Terveisin, kasvattaja nro.2 (se taustapiru) ja emän omistaja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiseltään vaikuttais tällä olevan aika mieletön persoonallisuus. Eiköhän me jossain joskus törmätä, ja täältä ainakin satunnaiskuulumiset löytyy :)

      Poista
  2. No mä aattelin että hyvin harvoin tulee ajeltua satoja kilometrejä ihan vaan kattelemaan ;) nimimerkillä kokemusta on.... Ihana on hän <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) (Ja voisin mä ajella ihan vaan katsomaankin, mut sit olis varmaan joku tuttavapiirin kasvattaja kohteena... ja niistä pysyn kaukana, jos on luovutusikäisiä pentuja, sellaset kun tuppaa tarttumaan mukaan, eikä musta enää ole rodunvaihtajaksi)

      Poista
    2. Me ollaan kerran menty näyttämään lapsille kuinka pieni on shettiksen just syntynyt varsa. Kotio tullessa kyydissä oli pyreneitten mastiffin pentu... (loogisesti siitä kyllä kasvoi melkein shettiksen kokoinen jätti) :D

      Poista
    3. Noita pyreneitten mastiffeja mä oon kyllä kuolannut monta vuotta :) Ne on ihan mielettömän upeita. Kuolannu on kyllä sikäli hyvä, että sitä kuolaa on sit joka paikka täynnä, jos sellasen erehtyy kotiin tuomaan... Sit ku mä oon vanha ja kersat on lentäny pesästä, sit mä oon varmaan se hullu koiramummo :D

      Poista
  3. Oi mitkä koirakaverit! Varmasti ei tule kylmä katsellessa telkkaria niiden kanssa!

    Kiva, kun tulit jakamaan postauksesi kuukauden positiivisissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että helmikuu oli meillä niin rankka, ettei positiivista jaettavaa ole kummoisesti ollut. Mut nää hurtat on ihan mielettömän ihania. (Eikä tosiaan tule kylmä :D )

      Poista