torstai 5. helmikuuta 2015

Mitä kuuluu eteiselle

Tuulikaappi ja eteiskäytävä on nyt melkein valmiit. Käytävän katosta tosin edelleen puuttuu lamppu (ja voi olla että jää puuttumaan ikuisiksi ajoiksi, kun tuulikaapissa on ja tuon isompien naulakon edessä on) ja lattialta matto, sillä eteiseen mä maton tahtoisin kuraa ja hiekkaa syömään, vaikken muuten matoista perusta.


Mies lisäsi toiselle puolen tuulikaappia kolme naulakkokoukkua, että mahtuu sadevaatteet jne olemaan vähän paremmin. Toisella puolen on muutama ruuvi seinässä (liekö edellisellä asukkaalla ollut jotain hyllyjä siinä). Niissä roikkuu hiekkaleluja, lisää sadevaatteita, "ylimääräisiä" rukkasia ja kaulaliinoja... Roskapussi tuossa näköjään kans pyrkii ulos.


Ja jonkun nenäliina on tietysti just niin sopivasti siinä.

Jäljellä olis oikeastaan enää kaman läpikäyntiä ja hävitystä... Aika tuskaista.


Rattaat varastoon, kun niille just nyt ei ole käyttäjää, kun pulkka on umpihangessa parivuotiaalle näppärämpi peli. Ja johan se käveleekin melkein sen, mitä pitää muutenkin. Tuo valkoinen naulakkohirvitys vain tarvitsisi ihan kunnolla käydä läpi. Hattuhyllyllä on työkalut, yläkaappien sisällöstä ei oikeastaan mitään käsitystä ja pitkä pystykomero on siivouskaappi. Jos joku meillä oikeasti on siivoamista vailla, niin se.

1 kommentti :

  1. Siitä vaan siivous-hommiin...Mä sain jo aikaseks otettua meidän kodarista kuvia...jos sen postauksenkin tekis,minkä lupasin ;)

    VastaaPoista