torstai 19. kesäkuuta 2014

Eniten ketuttaa kaikki

Neuvola kuulumisia, terve, viikolta 33. Eniten ketuttaa kaikki.

Turvotusta reippaasti (painoa viikossa 788g lisää, tarkkaa puuhaa), verenpaineet vähän koholla (Yllättävän vähän, ottaen huomioon, etten saa terveydenhoitajaa vaihdettua). Proteiinit melkein plussalla (eiks se suomeks ole miinuksella?). Seurauksena lähete äitipolille. Jee. Mä pistän teltan pystyyn sinne jonnekin äitipolin ja lastenpolin välimaastoon, ja jos tää nyt sit on turha reissu, laskutan kaupunkia. Itkekööt. En antanut kuunnella sydänääniä, toinen potkii kuin viimeistä päivää. Olis kuulemma silti pitänyt laskeskella liikkeitä... elämä.

Pienet ovat harjoitelleet vauvan kantamista.Vauvaahan ei voi jättää kotiin kauppareissun tai koiran lenkin ajaksi. Hyvin on Viimeisellä otteet hallussa.

Ja ketuttaa sekin, että nyt voi kaupassa maksaa "turvallisesti" ihan vain korttia vilauttamalla alle 25€ ostokset. Mitä turvallisuutta se sellainen on? Kiva juttu, että joku vie mun kortin ja makselee sillä, kun tunnuslukuakaan ei tarvita. Kettu kerpele ja kuka korvaa?

3 kommenttia :

 1. voi ei :( hurjasti voimia ja jaksamista sinne <3

  VastaaPoista
 2. Allekirjoittaneella on ollut koko blogimaailma hieman tauolla ja meinasi leuka pudota pöydälle: vko 33! Ihan vastahan raskausuutinen oli blogissa...? Näköjään aika menee nopeammin kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee tosi nopeasti :) Onneks tää on kohta ohi.

   Poista