keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uutisoinnista ja perhevapaista

Iltalehden nettiuutisoinnin taso nostaa kyllä lähes kyyneleet silmiin. Vaikka varako mulla on asiasta mussuttaa, kun tunnetusti puolet kirjaimista puuttuu sanoista ja ne yhdys sanat on kirjoitettu just näin väärin... Tiedetään.
Silti kysyn, että kuinka monen naisen olette nähneet kantavan lasta kantositeessä? Miesten tätä lystiä uutisen mukaan pitäisi harrastaa. Iltalehden uutiseen tästä... On se hyvä, että Jari Sarasvuo kantaa lasta kantositeissä rinnan päällä, mutta mukavammin tuo voisi kuitenkin kantoliinassa käydä. Kannattais varmaan säästää siteet niihin onnettomuustilanteisiin...

Ja aiheeseen jatkan vain ihmettelyäni... Tilastokeskuksen mukaan 70% lapsettomista naisista käy töissä ja 70% alle 18v lasten äideistä käy töissä. Miksi äidit on kerran toisensa jälkeen yhteiskunnan hampaissa? Perhevapaat eivät edes ole suurin ihmisiä töistä pois vetävä tekijä. Vai kuinka moni 50+ ikäinen on perhevapailla? Siellä kumminkin on se suurin töistä luistava porukka... Ihan tilastokeskuksen mukaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti