perjantai 8. helmikuuta 2013

Lumityöt ja kylmyys

Sen vain sanon, että taloyhtiössä vuokralla asuminen on ihan luksusta. Nimittäin sen jälkeen, kun siinä omassa jokaisen unelmassa (iso omakotitalo järvinäköalalla, peruspalveluiden vieressä, keskellä ei mitään) on aikansa saanut elää ja selvittää mitä ihmeellisimpiä ongelmia ja luoda ihan itse lumet sadan metrin pihatieltä. Ja on muuten luksusta se, että niin kesällä kuin talvellakin käytössä on samat neljä huonetta ja keittiö. Eikä niin kuin silloin täystuhon ollessa vauva, yksi huone, keittiö ja vessa. Koska muualla talossa näytti tältä:


Siihen nähden meillä on nyt suorastaan trooppiset lämpötilat ja tilaakin ruhtinaallisesti, ainakin kolme kertaa niin paljon.

Lumitöistä sain silloin tarpeekseni, ja olenkin niistä nyt kaksi talvea tässä taloyhtiössä luistellut. Eilen annoin kuitenkin täystuhon vinkunalle periksi. "No hyvä on, mennään lumitöihin."


Itse en jaksanut kolaan koskea, yhtiöltä löytyisi kyllä aikuisten välineet käytettäväksi... Mutta täystuholla riitti vauhtia. Pelkkä lumikolahan ei sitten riittänyt.


Kahdella välineellä yhtä aikaa sujuu hommat tietysti nopeammin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti