lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hui, mikä ötökkä + seuraava nurkka

On taas ollut täysi viikko ja melkoinen hässäkkä ja härdelli. Isompien edellisen poissaolon aikana viimeinen esitteli meille kaikki temppunsa.


Nokipojan tavoin tämäkin yhä ylös yrittää. Kontalleen nouseminen sujuu jo, sitteriin voi kiivetä ihan itse ja kotiteatterista on hyvä pyyhkiä pölyt omiin vaatteisiinsa samalla, kun paiskoo kaiuttimet pitkin lattioita tai imeskelee irrallaan olevia johdon pätkiä.Eteisen korikärrystä löytyi täystuhon lippis. Ylempäänkin koriin ylsi kurkottamalla, vaan sieltä ei mitään jännää löytynyt. Jänniä ötököitä meillä meneekin pitkin lattioita, tuollaisia punapäisiä ja pelottavia...

Mitäpä muuta? Parin kokouksen jälkeen irtosi luottamustehtävä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi, ja vanhempainlomailutkin ovat kohta osaltani toistaiseksi kokonaan ohi. Työpaikka odottaa ehkä jo seuraavan nurkan takana, haastattelun fiksujen vastausten jälkeen. Ai tosiaan, mitenhän mä voin keskittyä jos on taustahälyä, miten siedän tyhmiä kysymyksiä ja kaaosta. Asun villissä lännessä, enköhän mä pärjää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti