tiistai 19. helmikuuta 2013

Kehu kaupunki päivässä

Haastan teidät lukijat tähän mukaan. Koska kaupunki kuin kaupunki herättää hallintotoimillaan ja niiden haastavuudellaan yleensä lähinnä moitetta, voitaisiin nyt kehua kaupunkeja vaihteen vuoksi. Täytyyhän sitä hyvääkin sanottavaa olla.

Päivän yllättäjä, oma kotikaupunkini terveyspalveluineen! Iso plussa, pitkästä puhelinjonotuksesta huolimatta hyvin ystävällistä palvelua puhelimessa. "Ei hätää, me hoidetaan. Annat meille vain luvan tehdä niin." (Sääli, ettei kiertävä erikoislääkäri osannut kertoa sen käyvän noin helposti.)

Ja sanon mä positiivista tuosta 90 000 asukkaan käpykylästäkin. Siellä on rautatieasema, joten sieltä pääsee nopeasti pois.

Ja edellisessä kaupungissani (tämän nykyisen vieressä) oli aivan ihana päiväkoti, joka tupaten täydestä täyttöasteestaan huolimatta kohtasi meidän perheen ystävällisemmin kuin missään ikinä ja varmisti, että juuri isästään eroon joutuneet lapset saivat parhaan mahdollisen tuen. (Vaikka normaalisti sanoisin tuosta kaupungista samaa kuin käpykylästäkin)

1 kommentti :

  1. Oman kotikunnan tk:n paras puoli on se, että siellä on toimiva ehkäisyneuvola. Ammattiataitoinen kätilö, joka kuuntelee mun toiveita ja ymmärtää mun tilanteen, selvittää asian, mikäli on tarvis.

    Naapurikunnassa endokrinologian polilla ehdottomasti parasta on hoitajat ja kuitekin toimiva päivystys, vaikka siellä joutuu odottelemaan.

    Kotikunnassani on myös jonotusajoista huolimatta hyvä hammaslääkäri, joka poisti multa ammattitaitoisesti neljä viisaudenhammasta, kuunnellen mun toiveet. :)

    -Myy-

    VastaaPoista