perjantai 6. huhtikuuta 2012

Alusta voisin mä taas aloittaa

Jos joku olisi kertonut vuosia sitten, missä olen nyt, niin en varmasti olisi ikinä uskonut. Tiesin kyllä aina haluavani monta lasta, oman perheen... Mutta kuinka nopeasti kaikki lopulta kävi, ja kuinka monta on monta, sitä en olisi uskonut. Peruskoulun päättyessä vannoin, että mä vielä näyttäisin kaikille, että lapsia olisi pari pientä ja ammatti ja kaikki luokkakokouksen vihdoin koittaessa. Kokous kai tuli ja meni, ja olihan silloin jo noita lapsia, pari pientä ja pari vähän isompaakin. Ammattikin löytyi.

Ehkä tämä blogi avaa "suurperheellisen" elämää jollekin, ehkä tämä on raskausblogi. Ehkä pohdintaa ystävyydestä ja rakkaudesta, ehkä vain arjen iloista ja tavoitteista, joista ei pidä luopua. Aika näyttänee.

Olen siis neljän, kohta viiden lapsen äiti. Tytöt ovat nyt 9v ja melkein 6v, pojat 8v ja 2v, viides lapsi syntynee joskus elokuussa. Kaikkien ilona meidän kodissa pyörii myös vasikankokoinen, jääkarhua muistuttava koira ja liuta villakoiria, joiden hävittämisen jätän surutta tekemättä. Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän elämää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti