torstai 8. tammikuuta 2015

Elämä yllättää

Tiiättekö sen tunteen, kun elämä yllättää? Joskus se voi yllättää postiivisestikin. Niinku vaikka tänään. Monellakin tapaa.

Murheenkryynini käsijarrun automatiikka ei tykkää näistä säistä. Mutta siitäpä löytyi käsikäyttöinen ominaisuus ja taas kulkee niin nätisti, että!

Prisman kassa toivotti mut tervetulleeksi shoppailemaan lastenvaatteita ("Kai sä huomasit, että niitä saa nyt jopa eurolla!"), kun ekaa kertaa oltiin kassajonossa. Mä vein muut kotiin ja menin ihan yksin shoppailemaan, ai mitä luksusta. Ei tarttunut euron vaatteita, mutta vähän kalliimpia huppareita, sain niitä kaks yhden hinnalla. Toiselle edelleen punaista ja Kirpulle pinkkiä. (Pakkoärsytys, Toiselle olis löytynyt ihana kirkkaankeltainen angrybirds-huppari tai mun mielestä yhtä ihana harmaa Simpson-huppari, mut siis hyi yäk, eihän niitä voi käyttää. Onneks jätin kauppaan.)

Eteisen tarpeet rupeaa hahmottumaan ja ne pakastimelle kävelleet luistimet on nyt jossain muualla.

Ja muutenkin hyvä päivä. Intouduttiin porukalla jakamaan sydämiä lapsuusjutuille. Niinku vaikka Polly Pocketeille tai The Sims-pelille (sille alkuperäiselle).

5 kommenttia :

  1. Joskus näin todellakin käy, ihana kuulla, että oli hyvä päivä :)

    VastaaPoista
  2. Hei. Törmäsin sun blogiin jokunen päivä sitten ja sait musta uuden lukijan. Olen samana vuonna syntynyt kun sinä niin senkin takia mielelläni luen samanikäisten äitiblogeja.
    Muutamat tekstisi sai mut nauramaan hillittömästi, kiitos siitä. Täytyy muuten näin yleisesti sanoa että sulle on sattunut äärettömän inhat neuvolaterkat. Mut hienosti oot hoitanut mukulas.
    Kiva et sulla on ollut hieno päivä.

    VastaaPoista