maanantai 12. tammikuuta 2015

5 kk Rääpäle ja muuten vaan urputus

Poikien piti mennä tänään hoitoon. Kappas vain, kun oli pakkasta, olivatkin sitten kotona. Murheenkryyni ei pidä kylmästä.

Rääpäleellä oli tänään 5 kk neuvola. Koska Murheenkryyni ei pidä kylmästä, mentiin kävellen. Ai mut kattokaas hei kun on satanut lunta. Kaupunki huolehtii, että asukkaiden kunto kasvaa, kävelytie on umpihanki. Työntelin sitten autotiellä, väärään suuntaankin vielä, koska ylittäminen suoraan meidän sisääntulon kohdalta on liki itsemurha.

Ennen lekuria piti ottaa mitat, mut ei otettu. Yhtään terkkaria ei näkynyt yhtään missään. Lekuri sen sijaan oli ajallaan, ja Rääpäleellä kaikki hyvin. Lekurin jälkeen odoteltiin vielä terkkaria, että saatiin rokotukset ja mitat (vajaa 69cm, n.7770g). Olivat onnettomat unohtaneet koko lääkärin...

Takas tullessa meinasin vain jäädä auton alle, kun ne lumityöt oli tekemäti (ja on edelleen, vaikka asianmukaisiin paikkoihin olen soittanut ja kertonut, että jumalauta). Autoilija sai kyllä kansainvälisen käsimerkin... jos ois oltu kaarteessa, josta kuuluis ylittää, ois idiootti akka ajanut yli.

Edelleen ottaa päähän kaikki tässä päivässä.

------

Millainen on viisikuinen?Se pyörii, ryömii, hakee konttausasennon ja laukkaa siinä. Se viihtyy puoli-istuvassa asennossa, johon nousee itse. Ja se puree kovaa kahdella hampaalla.

Ja sen lempparilaulu on:


Niinku näin:


14 kommenttia :

 1. Voi rääpälettä ja meitä urputtajia <3 Oisko tätä jotenki liikkeellä?

  VastaaPoista
 2. Oon tykänny suunnilleen kaikista sun kirjoittamista kommenteista tuonne Kädestä pitäen blogiin ja oli pakko pakko kurkata löytyykö sulta blogia. Sulla on tosi mukaansatempaava tyyli kirjoittaa ja oon huomannut olevani aika monta kertaa samaa mieltä sun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan vaan :) Ja mun kanssa saa olla eri mieltäkin, perusteltu väittely on ihan parasta :p

   Poista
  2. Ja Satua, ei kun mukaan keskusteluun! :D

   Muuurh.. täällä muuten hyvä päivä, mutta alkaa tulla jo itku ja huuto korvista, kun viikko sairasteltu: kuumetta, korvatulehdusta, virtsatietulehdusta, ihan vaan tuota vauvan itkua, ummetusta, you name it!

   Meillä oli tänään 3kk nvla, kasvua oli tullut taas kilo ja pituuttakin jokunen sentti. :)

   Poista
  3. Liian äkkiä kasvavat mokomat ;) Kyllä tuota huutoa ja riehuntaa, kitinää ja mitälie on täälläkin riittänyt, Esikoinen hormonihuuruissaan enkä mä kyllä näille äänenvoimakkuudessa tai ovienpaiskontataidoissa häviä. Ja ton Rääpäleen rytmihän on sellain kiva, nukkumaan 03.00 (tai joskus ennen neljää viimeistään), herätä voi puoliltapäivin. Jos jaksaa... Nää ei niinku ikinä nuku samaa aikaa.

   Poista
  4. Teillä on sit samanmoinen vauva kuin meillä :D Just yhdessä blogissa luin, ihmettelin ja kauhistelin kun 4kk vetää heräämättä yöt 20 - 06, sit syö maidon ja jatkaa unia yhdeksään ja päivällä säntilliset muutaman tunnin päiväunet. O.o

   Poista
  5. tosin.. laitan paremmaks.. meillä valvotaan kuuteen, parhaimmillaan kahdeksaan.. tosin noina öinä, herää päiväunilta vasta puolen yön jälkeen x)

   Poista
  6. Nyt toi onneton nukkuu, mutta mä kans pahoin pelkään sen olevan vain päikkäreillä...Viime yönä päästiin jo yhdeltä nukkumaan, mutta herätys oli sit iloinen 6.30 toteamaan, ettei me oltukaan menossa mihinkään. Eikä neuvolan takia ehtinyt enää takas nukkumaan... Edes sohvalle Mikki Hiiren Kerhotalo taustana.

   Poista
 3. Mä voisin ottaa teidän molempien vaavit yöhoitoon, kun kerran valvon kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mies jäi tuon kanssa valvomaan viime yönä... on ne joskus neljän aikaan simahtaneet kai.

   Poista
 4. <3 voih,määki voisin ottaa viekkuuni valvovan vauvan <3 saisit ees sinä nukkua...halauksia pikku-viikarin kans...

  VastaaPoista
 5. Täällä kans yks uneton vauva, ja vanhemmat. Siis kyllähän Poika menee hyvin nukkumaan ja pääsääntöisesti nukkuu mutta sitä herätysten määrää. Ja sitten kun itse en enää osaa nukahtaa. Mut aikansa kutakin.

  VastaaPoista
 6. Me nyt tehtiin miehen kanssa diili, että se hoitaa keikkumiset 1.30 jälkeen kunnes saa tämän nukkuvana sänkyyn. Mä hoidan sit yöheräämiset ja nousen aamulla viemään pojat, jonka jälkeen valvon tän kanssa, jos siltä näyttää, tai nukun, jos tääkin nukkuu. Nyt nukkuis, mut mua ei oikeastaan huvittais mennä nukkumaan :)

  VastaaPoista