tiistai 12. huhtikuuta 2016

Taas yhdet synttärit + kysyvälle vastataan

Sekalaista Sakkia täyttää tässä kuussa neljä vuotta ja pahin uhmaikä alkaa ehkä taittua.

vissiin täystuhon 4v ja toisen ööh, voitte laskea kynttilät kakut kuvassa
Tässä vuosien varrella olen teistä lukijoista löytänyt ihan mahtavia tyyppejä. Kiitos, että olette olemassa <3

Ja näin synttäreiden kunniaksi kysynkin, onko teillä kysyttävää? Pistä kysymyksesi alle kommenttiboksiin, keräilen ne sieltä ja vastailen vapuksi.

6 kommenttia :

  1. Voi olla että nämä ekat on liian henkilökohtaisia kysymyksiä, joten ymmärrän jos et halua vastata - silti kiinnostaa kovasti :D Missä te olette miehesi kanssa tutustuneet? Mikä teitä yhdistää eniten (öööö jos lapsia ei lasketa)? Mitä tekisitte jos saisitte kaksi tuntia aikaa kahdestaan yhtäkkiä? Miksi olet kuntavaaliehdokas? Mitä teet 10 vuoden kuluttua? Bravuuriruokasi? Mitä kotityötä inhoat? Minkälaisia luonteita lapsistanne löytyy? Oletko introvertti vai extrovertti? Voisitko olla kasvissyöjä (vai oletko)? :D Ja onnea blogille!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut päivänsankarille! Teillä on iso perhe ja mietin minkälainen eteinen teillä on? Miten saatte mahtumaan kaikkien lasten talvivaatteet, kengät, pipot, lapaset, monot, luistimet, kypärät ym. niin että ne ovat kätevästi saatavilla? Meillä asuu vain viisi ihmistä kokoaikaisesti ja tilapäisesti seitsemän ja tuntuu että hukutaan tavaroihin. Varsinkin nyt kun tuulikaapissa on sekä talvi- että kevätvaatteita ja -kenkiä.

    VastaaPoista