keskiviikko 12. elokuuta 2015

Up to date

Täällä on tapahtunut vaikka mitä. On testattu tämän blondin teknisiä taitoja, kun tietokone nielaisi sisuksiinsa pölyä. On putsattu pölypalleroita näytönohjaimen omasta tuulettimesta, koteloidusta sellaisesta, paikasta, jonne pölyn ei pitäisi edes teoriassa päästä mitenkään. On ostettu uusi hieno näyttökin ja säädetty sen asetukset. Ja tultu sinuiksi uuden windowsin kanssa.

Rääpäle on täyttänyt vuoden. Se siis kävelee, juoksee, hyppää tasajalkaa, kiipeää sohvalle ja pääsee sieltä itse alas. Se pölisee jotain koko ajan omalla käsittämättömällä kielellään.

Kesäloma on loppunut, päivähoitoon on tutustuttu ja hoitopäivät juoksevat taas niin Täystuholla, Viimeisellä kuin Rääpäleelläkin. Omia projekteja mulla on kehitteillä sellainen määrä, ettei ihan voi velttoiluksi tätä hoitoaikojen kotona oloa kutsua. Joku päivä näillä projekteilla vielä elättää itsensä.

Koulutkin ovat alkaneet. Esikoinen aloitti yläkoulunsa, ja vaikuttaa toistaiseksi hyvin tyytyväiseltä uuteen kouluun. Jos nyt tietysti kahden päivän perusteella mitään voi sanoa. Toinen meni viidennelle, ja joutuu nyt opettelemaan nopeita siirtymiä eri koulujen välillä, kun A2 ranskan opetus on eri koulussa. Kirppu aloitti kolmannen luokkansa uuden opettajan johdolla.

Raskausviikkoja on läjässä 14+, neuvolalääkäri takana ja Seiskalla kaikki hyvin. Lekurille mulla oli listassa monta kysymystä, mutta yhteenkään se ei osannut vastata.

Ja koulukirjoja olisi taas vino pino päällystettäväksi sekä juhlia kalenterissa jonoksi saakka.

Että kaikesta tästä ja paljosta muusta tulossa pian lisää. Pysykää kanavalla ;)

8 kommenttia :

 1. Taatusti pysyn <3 Vaikka mun kommentointi voi ollakin sitten melko kummallista koska lukutaitoni nähtävästi uinuu ja olen ihan pönttö sekaisin : luin ensin että tietokone nielaisi pöydän :D Jaksamisia!! Iso pieni jo siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olispahan pöytätuuletin saanut ihan uuden merkityksen :D

   Poista
 2. meinasin sanoo samaa ku Kupla :D Taatusti pysyny minäkin :D Vastahan rääpäle synty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta... Noi mokomat kasvaa vaikka kuinka kieltäis o.O

   Poista
 3. Mitkäs kysymykset oli niin vaikeita, ettei lääkäri osannu vastata... mä mitään utelias tietenkään oo :D Just päällystin neljä kirjaa, ja veikkaan että huomenna tulee taatusti lisää päällystettävää. Voi arki :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtsatietulehdusten estolääkityksestä, ehkä sen voi saada tai sitten ei, muttei mitään kriteerejä saati sitä, kenen homma se olis hoitaa tiennyt tää lääkäri. Kipulääkityksestä raskausaikana, kun kohta toi selkä&lonkat sitoo mut kotiin. Taas. No ei ainakaan neuvolalle kuulu, mutta minne sitten? Ja se hematooma istukan reunalla, sen riskeistä, seurannasta, tai siitä mikä se nyt yleensä ottaen edes on, niin ei osannut sanoa muuta kuin ettei ne neuvolassa mitään tiedä, että odota rakenneultraa ja kysy siellä... argh.

   Yhden päällystin eilen ja neljä pinossa tänään, huomenna lähtee lukkareiden mukaan, että varmaan hukun kirjoihin sitten.

   Poista
  2. Oli sulla kyllä vaikeita! Toivottavasti saat jostain vastauksia :) Ultraankin on vielä aikaa odotella, jos kovasti mietityttää/murehdituttaa!

   Poista
  3. Ei kai niitä perushelppoja kysymyksiä enää, kun on puolentusinaa odotusta jo nähty :p Kaipa sitä kahden ekan ongelman kanssa sitä lampsii tk:n päivystykseen, kun kerran lääkärit ei lääkäreiden töitä (edelleenkään) tee ja kolmannen kanssa odottaa sitten ultraa. Jos se keskenmenoriskiä tms. kasvattaa, niin milläpä sen välttäis, vaikka riskin tietäisikin?

   Poista