keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pesuohjelappu on pop

Syvä blogihiljaisuus arjen kaaoksessa. Voisin tänäkin vuonna lahjoittaa kalenteristani joulukuun pois.

Rääpäleen 4kk neuvolasta terveisiä. Olen edelleen tyytyväinen meidän omaan terveydenhoitajaan. Ei turhaa hössötystä eikä yhtään neuvoja. Normaalisti täällä tämä neuvolakerta olisi ollut lääkärille, mutta koska aikoja lääkärille ei ollut, vaihdettiin tämä terveydenhoitajakäynniksi (tai olisi ollut, Uudenvuoden aatolle, mutten siihen suostunut, koska kaikki lapset on kotona).

Millainen on nelikuinen?


Painaa vähän reilut 7kg ja on suunnilleen 66cm pitkä. Se kiljuu ja murisee, hakee jopa jo joitain tavuja. Se pyörii niin kellonviisarina kuin mahalta selälleen ja selältä mahalleen. Se ei enää löydy siitä, mihin sen jättää, vaan pääsee jo ryömien joskus etuperin, mutta yleensä takaperin, metrinkin päähän. Se suuttuu leluilleen, kun ne karkaa.

Ja hei, pesuohjelappu on pop. Sille voi ensin murista uhkaavasti ja sen jälkeen sen voi syödä.

12 kommenttia :

 1. Oi, jotenkin mä olen nyt niin vauvaliikutuksissa, että toi käden kuvakin sai mut huokaileen. On ne ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kattelinkin, että jotain vauvajuttuja sulla nyt on mielessä :) Kun nyt vaan asettuis tää oma väki, että joutas lukemaan mitään kahta sanaa pitempää... Tääl on koko joulukuu niin Helsingin Rautatieasemalla asuttais.

   Poista
  2. Koitahan kestää! Joo siis oikeastaan kaikki lähti siitä uutisesta jota en kykene edes ääneen ajattelemaan, mutta Oulun vauvasurmia siis tarkoitan. Ihoni meni ihan tuhannen rullalle kauhusta ja ja ja....

   Poista
  3. Se oli kyllä ihan käsittämätön juttu, mutta omalla tavallaan vielä sairaammalle tuntui tuo Kuopion tapaus. Vaikka mun ymmärrys moneen riittää, niin siihen ei. Jos lapsistaan tahtoo eroon, niin kyllä siihen laillisiakin konsteja löytyy, ja lähes yhtä nopeita.

   Poista
  4. Tuo Oulun tapaus iski johonkin syvälle silloin kesällä.. että niin lähellä.. olenko törmännyt äitiin? ollaanko nähty? ollaanko odotettu tai synnytetty yhtä aikaa? Äh.. jotenkin vaan, että ihan oikeasti, tässä meidänkin vieressä ja naapurissa voi tapahtua toisissa perheissä lapsille kamalia asioita eikä kukaan tiedä mitään...

   Poista
 2. *täältä arjen pyörteistä kuittaan saman -en ole ehtinyt edes kommentteihin vastata. Nytkin miljona asiaa kesken - ja huomenna esikoisen kaverisynttärit. Äiti - rätti, poikki, pinoon. Meijän vaavi 2kk, 4790g, 55,9cm, se kasvaa!*

  VastaaPoista
 3. Etnallekin jaksamisia! Onko siitä jo 2kk?????? Ei voi olla!!!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on jostain syystä nuo laput vaatteissa tai pehmoisissa leluissa ollu the juttu - ainakin kahdella tai kolmella lapsella - ja vähän isompanakin vielä ;) Tuollainen th on niin PARAS, ei neuvoja, vaan mitat ja ulos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan kyllä arvostaa just tällaista terkkaria. Kun mä osaan sitten niitä neuvojakin pyytää, jos tarvin (tuolla oli mm. sammasta, ja kyllä piti soittaa hoito-ohjeet). Siitä en tykkää, että pyytämättä neuvotaan, vaikka olis kuin neuvola.

   Poista
 5. nauti,nauti vauvasta <3 meijän vauva jo 2v pikku "termiitti"

  VastaaPoista