sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Roope Elias Rääpäle

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Emme antaneet Rääpäleelle nimeksi Roope Elias Rääpälettä, huolimatta siitä kuinka kivalle se kuulostaa.


Esikoinen ja samanikäinen serkkutyttöni saivat tänä aamuna vaaleansinistä pahvia, tussit, tarroja, luvan kuvata ja vapaat kädet.

Esikoisen kamera kiersi kädestä käteen, mutta luulisin varoittaneeni kaikkia siitä, että sopivat kuvat päätyvät tänne. En siis osaa sanoa, kuka mitäkin on kuvannut, mutta lupa on kaikilta vaadittu ;)

Juhlia vietettiin ensimmäistä kertaa seurakunnan tiloissa, ne kun täällä saa lainaksi ristiäisiin ihan ilmaiseksi. Ja näissä kyseisissä tiloissa on ihan mahtava aidattu leikkipiha, jonne parikymmenpäinen lapsilauma sopi hyvin.

Pöytiin koristeiksi tytöt värkkäsivät nimilappuja.


Tarjoilut vedettiin kasaan kimpassa, ja keittiötäkin taisi olla hoitamassa lähes koko porukka.

Kasteen ajan Rääpäle huusi kuin syötävä. Melkein sanoisin, että onneksi, koska myös Viimeinen piti omaa showtaan. Niin Rääpäle, Viimeinen kuin kastekynttiläkin kiersi kastepöydän ympärillä sylistä syliin. Esikoinen luki sisaruksen rukouksen ja Toinen lastenevankeliumin, Kirppu ja Täystuho yhteistuumin kuivasivat pään (eivätkä edes tapelleet liinasta!).
Kirppu ja Viimeinen malttoivat välillä jopa hetken istua pöydässä.


Esikoinenkin löysi kahvipöydästä jotain mieleistä.


Eikä lahjapöytäkään tyhjäksi jäänyt, vaikkei etukäteistoiveita esitetty. Päinvastoin, yllätyttiin hyvinkin positiivisesti, nämä ihmisethän tuntee meidät! Ei mitään turhaa tarpeetonta, vaan toinen toistaan ihanampia ja osuvampia juttuja.


Tunnustan. Kaiken härdellin jälkeen jatkettiin kotona lasillisilla kuohuvaa niiden kesken, jotka meille eksyivät ja ikänsä puolesta moiseen ovat oikeutettuja.

Silloin on kutsulista kohdillaan, kun bileet on keittiössä :)

Kiitos kaikille! Tällä porukalla juhlitaan jatkossakin ;)

6 kommenttia :

 1. ooohl.. punaviiniä.. odotan aikaa kun voin taas ottaa lasillisen. :D (Enkä edes juo kuin 2-10 lasillista alkoholia vuodessa, mutta tämä raskaus saa kyllä kaipaamaan niitäkin.)

  Onko Roope Elias nyt sitten Rääpäleen nimi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei :D Tytöt tekstasi mulle pari korttia väärällä nimellä ihan tätä varten. Olis kyllä, jos mies ois suostunut... Mutta blogiinhan en oikeita nimiä sen enempää kuin naamojakaan muksuista laita.

   Poista
  2. Onnea nimestä :) mikäsesittenikinäonkaan :D Kivoilta kuullosti juhlat, kaikinpuolin. Ja meillä viimeks ristiäisissä kans oltiin lopulta keittiön "pystybaarissa" niin, että pappi (joka oli siis geimeissä täysillä mukana) meinas unohtaa lähteä seuraaviin ristiäisiin *hups* ;)

   Poista
  3. Meillä meinas pappi unohtaa, mitä tuli tekemään, kun äitini oli ovella vastassa :D Joskus voi yllätyksekseen tavata vanhoja tuttuja...

   Nelisenkymmentä meitä kaikkinensa oli, ja siitä suunnilleen puolet lapsia. Huh.

   Poista
 2. juhlat onnellisesti ohi ja sankarilla taatusti passeli nimi :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea nimestä! Mukavaa että kaikki olivat mukana tarjoiluissa ja hääräilyssä ylipäätään. :) -J-

  VastaaPoista