tiistai 23. syyskuuta 2014

Nalle kuuntelee kyllä

Tämä on kaikkien vauvalelujen ehdoton ykkönen.


Rääpäle on meidän perheen seitsemäs lapsi, joka tuolle nallelle juttelee. Ja siis tosiaankin juttelee, kiljuu ja ääntelehtii ihan keskustelusävyyn. Sääli, ettei nalle juttele takaisin, sillä kukas sitä itsekseen kauaa jaksaisi keskustella (siis mun lisäksi).

Nalle on osa jumppalelua, jonka äitini löysi kirpparilta pikkusiskolleni neljätoista vuotta sitten. Jos joku siis heräsi ihmettelemään tuota seitsemättä... Ilmeisesti samalle nallelle on siis saanut jutella muitakin vauvoja ennen näitä meidän muksuja.

Eipä taida nykyiset härpättimet kestää toistakymmentä vuotta?

7 kommenttia :

 1. No ei kestä ei! Siinä on lelu isolla ällällä. :) -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja käyttöikä pitenee (joskin lelun kestoikä pienenee), kun jalat lähtee jumppalelusta irti ja kelpaa kersoille miekoiksi... huoh.

   Poista
 2. M laskin kahtee kertaan teidän lapset tuolta sivupalkin esittelystä :D :D Blondi ei voinut lukea eteenpäin ennen hätäilyä.... Joo siis parhammat lelut on just tollasia! Söpökin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tää Rääpäle on vasta mun kuudes :) Tai no, vasta... mut kaipa se pikkusiskokin voidaan laskea meidän perheeseen, vai miten näitä perheitä määritellään? Oli se ainakin meidän perhettä sillon, kun se tuolla leikki :D

   Poista
 3. kauan on kestäny lelu :) Ja ihana ku mikä...Niinku meillä pinna-sänky,jossa nukkunu varmaan 20 lasta ;) Omat 10,siskon 3 lasta ja sitä ennen ties kuin monta...

  VastaaPoista
 4. Meidän perintöpinnis sanoi yhteistyösopimuksen irti vuosi sitten :) http://sekalaistasakkia-sankari.blogspot.fi/2013/10/kun-pohja-putosi.html

  VastaaPoista
 5. Pinnis linkin takana on aika pahasti samanlainen kuin meillä. Meillä tosin puunvärisenä, Minun isovanhempani ostivat kaksi tuollaista puolivuosisataa sitten esikoisilleen, kaksosille. Ja ne ovat kiertäneet suvussa. Ensin siis isälläni, sitten meidän sisarussarjassa ja nyt meillä. :) Samoin meillä on lapsilla paljon leluja minun ja sisaruksieni jäljiltä (dubloja, puujunarataa, jne)

  VastaaPoista