tiistai 9. syyskuuta 2014

Kuva-arvoitus ja pinkki


Tässäpä kuva-arvoitukseni. Kuvassa siis maustehylly (well daa, senhän nyt näkee jokainen). Mutta mikä ei kuulu joukkoon?

Kun minä olin pieni (tai pieni ja pieni), meidän maustehylly oli paikka, josta saattoi hakea kaikki kadonneet pikkutavarat. Niin kuin vaikka kengännauhat. Ihan loogista, vai mitä. Itse en kuitenkaan tunnusta laittaneeni maustehyllyyn koskaan mitään sinne käyttötarkoituksensa mukaan kuulumatonta.

Ja se pinkki.

Lattiatasossa vetää, etenkin jos terassin ovea pitää auki. Ja sitähän ei saa ulkopuolelta varsinaisesti suljettua. Hupsis siis tarvitsi vauvakokoiseen fleece-peiton.On muuten miehen valitsema (tai se siis kieltäytyi lähtemästä toiseen kauppaan etsimään jotain neutraalimpaa...). Eikö olekin ihana? Ja minä kun harmittelin, etten enää saa ostaa mitään pinkkiä, kun tuo on poika. Sain ostaa näitä ihan kahtena kappaleena ("Kun yksi on kuitenkin heti pesussa", perusteli mies).

Lopuksi vastaus kuva-arvoitukseen:


Se on taikasieni. Sitä en kyllä tiedä, miten se on tuonne joutunut, koska kuulemma kukaan ei sitä ole sinne laittanut. Aika ehtiväinen tuo Eikukaan, joka täällä asuu.

2 kommenttia :

  1. Ha! Huomasin tuon valkoisen, mutta en kylllä heti tunnistanut mikä se on :) Mutta sehän on TAIKAsieni, ne voi mennä itsellään mihin vaan! :D Juu siis meillä on paikka jossa on juurikin tuo kengännauhajemma ja muut kivat härpäkkeet löydössä... huoh, sen paikan nimi on mikronpäällyskaappi. Juu :) Ja ihanat pinkit!! Mä eka katoin otsikkoa ja niitä pinkkejä maustekorkkeja :D Mietin että vau ootsää repässy :D

    VastaaPoista