sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hyvä Ylikuormittunut Äiti

Reklamaatio Haikaralle, 24.10.13 Anni Alatalo, Yle

Hyvä Ylikuormittunut Äiti,

Sopimusehtojen mukaan minä vain kuljetan näitä tilattuja suloisia nyyttejä. Kyllähän ne vielä kuljetusvaiheessa ovat hyvinkin suloisia. Mahdollisista valuvirheistä voitte syyttää Valmistajaa ja sopeutumisongelmissa kannattaa etsiä ensin Vertaistukea, jonka jälkeen voitte kääntyä Kasvatusalan Ammattilaisen puoleen.

Olen kuitenkin viime aikoina saanut useita vastaavanlaisia yhteydenottoja ja halusin kirjoittaa niihin oman vastineeni. Erityisen tyytyväiseksi minut kaikissa näissä yhteydenotoissa tekee se, että aina pullantuoksuisen, kärsivällisen ja täydellisen äidin tabu alkaa hiljalleen väistyä. Mitä useampi teistä myöntää, että jotkut ominaisuudet nyytistä voisi kuitenkin palauttaa, tai ainakin niistä pitäisi saada korvausta, sitä useampi teistä itseasiassa jaksaa paremmin. "Ihanaa, että muillakin", vertaistuessa on voimaa.

Hukkuneita saksiasi voit todennäköisesti etsiä jääkaapista ja jääkaapin sekä mikron päältä. On hyvin suuri todennäköisyys, että jossain nyyttien mielestä herkkujuttujen läheltä löytyy niiden avaamiseen sopivaa välineistöä. Yhdet (tai jopa useammat) saattavat löytyä työpöydältäsi "takavarikosta", hyvin suurella todennäköisyydellä jotkut niistä löytyvät lastenhuoneesta, jostakin vaatekaapin liepeiltä ja toiset sieltä, missä säilytät tärkeimpiä tavaroitasi, koska ainahan askartelumateriaalia tarvitaan. Loput ovat varmasti Hukassa, minne saamieni kirjeiden pohjalta tuntuu menevän aina myös sukkaparista toinen sukka, lapasia, pipoja ja tutteja. Jos löydät tuon Hukka-paikan, olisitko ystävällinen ja kertoisit sen sijainnin muillekin.

Ehdotan, että hiekoitettuun eteiseesi kannat nyyttien hiekkalelutkin. Sama kai se, leikitäänkö hiekkaleikkejä eteisessä vai taloyhtiön hiekkalaatikolla.

Yksikään minulle kirjoittanut ei kuitenkaan vielä ole penännyt oikeutta palauttaa nyyttiään. Harmaiden hiusten ja oman elämän kadottamisen lisäksi nuo nyytit ilmeisesti kuitenkin tuo jotain sellaista, mitä muuten ette voi saada?

Terveisin,
Herra Haikara

1 kommentti :