lauantai 1. joulukuuta 2012

Lapin hullut

Taannoisen lomamme (miehen ottamat) kuvat ovat vihdoin koneella. Ja niin se kuume iski taas meihin kaikkiin.


Viime päivinä olen taas kahlannut läpi kaikki mahdolliset varustekaupat, keskustelut ja vinkit lasten kanssa vaeltamiseen. Oikeastaan mitään ei ole jäänyt käteen, pienten lasten kanssa ei vaelleta, tai sitä ei ainakaan kirjoiteta nettiin.

Emme toki vaeltaneet mekään tuolloin kesällä 2011. Teimme päiväretkiä tukikohdasta käsin Saariselän maastossa, huiputettiin Kiilopää, kierrettiin luontopolku, huuhdottiin kultaa, ihmeteltiin poroja... Kokoonpanona siis minä ja mies, jääkarhu, lapseni (tuolloin n.9v, 7v, 5v ja 1,5v) sekä osalla reissuista oppaanamme siskoni (silloin n. 10v) ja äitini.

Varusteista tuumaan, että rattaat jätettiin suosiolla kotiin (eivät mahtuneet autoon). Kantoliina pienimmälle oli ehdoton, liina ja lapsi eteen, reppu taa ja menoksi. Valtauksella jalassa oli saappaat, mutta esim. huiputus toteutettiin iloisesti lenkkareissa.

Hyvällä tuurilla (lue: lottovoitolla) päästään ensi kesänä uudelleen, ja muutoin vuoden päästä. Josko jo silloin uskaltautuisi edes yhdeksi yöksi maastoon?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti