torstai 7. heinäkuuta 2016

Mitä nainen haluaa?

"It was so great
You woke up next to the player once again
And heard the same false cheesy lines from him
It was so nice
Thought you found something but you will keep on looking
For the fullfillment for what is missing"
(Sunrise Avenue: Somebody will find you someday)

Jokin aika sitten multa kysyttiin, mikä se on se jokin, mitä naiset miehestä hakee. Miksi tavallinen kunnollinen ja tunnollinen omillaan toimeentuleva, fiksu, viehättävä, hyväkäytöksinen mies ei saa naista jäämään. Miksi aina tulee se sä oot just mitä hain, mut se joku puuttuu -kommentti?

Minä ja mun suhteellisen lyhykäinen treffailuhistoriani ei osattu vastata. Mä haluan mieheltä perhosia vatsaan, haluan, että mulle avataan ovi. Mulle on ihan sama, onko miehen tulot kuusi sataa vai tuhatta kuussa, jos keskustelutaidot löytyy.

Mun mielestä neljänsille tai viidensille treffeille pitäis riittää viinipullo, kompromissileffa ja puhtaat lakanat. Vaan ei kuulemma riitä.

Auttakaa miestä mäessä ja kertokaa rakkaat naiset, mikä se on se jokin, minkä puuttumiseen vedotaan?

Blogissa Se helvetin jokin tuskailee Je Ne Sais Quoi treffailun tuloksettomuutta miesnäkökulmasta.

3 kommenttia :

 1. "Jotain puuttuu" -kommentilla usein kierretään se, ettei mies vaan ole sellainen, mitä on etsinyt, vaikkei uskalla sanoa syytä suoraan.

  Omasta mielestäni miehen tulee olla älykäs, etenkin tieteellisyys vetoaa! Ja jos tämä kriteeri löytyy, niin juteltavaa riittää takuulla! Lisäksi myös peruskriteereiden tulisi täyttyä; turvallisuus, luotettavuus, ymmärtäväisyys...

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä miehessä vetoaa äly ja huumori yhdessä - siis kaikki napakaljapieruröyhtäisy-jutut ei ole kovin älykästä, ainakaan jossain ensimmäisillä treffeillä :D Jos siis on tilannetajua ja ihan hirveen hyvä älynpilke silmäkulmassa, niin semmonen. Mulla on kyllä jo sellanen täällä :D

  VastaaPoista
 3. Paha kysymys. Se on varmaan sitä, että alussa on sopivasti haastetta, muttei liikaa. Molempien täytyy innostua yhtä paljon toisistaan, tai ainakin pitää tuntua siltä, että se toinen on yhtä innoissaan. Epätasopaino innostuksissa latistaa vähemmän innostuneen nopeasti. Ihmettelen vaan sitä, että jos muka on kemiaa, muttei silti sitä jotain. Mä sanoisin, että se jokin on just aivojen kemiallinen häiriötila, jonka maaperään kasvatetaan se oikea parisuhde.

  -Täystuhon kummitäti

  VastaaPoista