lauantai 17. toukokuuta 2014

Rakennusmestari

Meillä asuu insinööri. Jo Toisen eskarin päättötodistoksessa (hitsi, ei semmosia jaettu silloin, kun mä olin pieni) luki "Roomalaisiakin parempi rakennusmestari".

Pikkulegot on meillä pop. Niillä leikkii kaikki, joskin esikoinen vain silloin, kun kukaan ei näe. Tarkoitus olisi kesän aikana siirtää legot olohuoneeseen lastenhuoneista, ettei niistä aina tarvitsisi tapella. Muita leluja meillä ei olohuoneessa (enää) olekaan.

Mutta siis. Se insinööri. Rakensi ensin legoista liukuhihnan ja sitten koko tehtaan. On kuulemma margariinitehdas Kirpun leikkiin.






Se mainittu liukuhihna muuten toimii oikeasti. Tosin tarvitsisi vähän vahvemman moottorin... Ilmeisesti Toiselle on ruvettava keräilemään Technics-sarjaa, että saadaan lisää erikoisosia näihin härveleihin?

2 kommenttia :

  1. meillä on lahjana saatu pieni satsi pikku-legoja ja niillä enimmäkseen 7v tuleva eka-luokkalainen leikkii jalkapalloa :) ei siis rakentele...

    VastaaPoista
  2. Meillä noita legoja on melkoisesti, kaksi isoa sängynaluslaatikkoa ja vielä joku pienempi laatikko... ja montaa eri sarjaa. Esikoinen on ainut, jota ei oikeastaan koskaan ole erityisemmin kiinnostanut :) Kerätty on muitakin klassikoita, puupalikoita, puurautatietä yms. rakentelujuttuja.

    VastaaPoista