keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Haaste: 5 päivää, 5 tyypillistä blogitekstiä Osa yksi: Sisustus

Taannoin kyselin, että mitähän lukijat mahtavat täältä hakea, kun ei ole edes niitä tyypillisiä juttuja sisustuksesta, muodista, lastenvaatteista jne. Sain vastaan loistavan ehdotuksen tehdä yhden postauksen jokaisesta kategoriasta ja vielä jonkin niksipostauksen siihen lisäksi. Tästä sarja alkaa, ollos hyvä.

Eteinen ja kylpyhuone on niitä suurperheen murheenkryynejä ainakin meillä, pitäisi olla siistiä ja puhdasta, järjestystä, että kaikki tavarat löytyisi. Tässäpä ratkaisu.

Kylpyhuoneessa meillä on sellainen suihkuverho, ettei varmasti löydy keltään muulta.


Eteisen säilytystilaongelmia ratkoi mies, neljä naulaa siivouskomeron kylkeen ja avot, näyttää kuin olisi oikeasti harkittu ja ihan tosissaan sisustettu.


Vanhassa kodissa jo ratkottiin pienten takkien ja haalareiden ripustamista. Pienille hommattiin oma naulakko ja siellä se roikkui tuulikaapissa. Nyt se on saanut paikkansa eteiskäytävän seinästä.


Sen verran matalalle laitettu, että Kirppu ja Täystuho yltävät käyttämään itse, ei loju enää takit pitkin lattioita. Sota tosin syntyi siitä, kuka minkäkin eläinhahmon omakseen saa... Ja lopulta päädyttiin siihen, että pesukarhu on Täystuhon, tuo keskimmäinen mikälie Kirpun ja Kirahvi jäi Viimeiselle. Naulakolla oli hintaa huimat 5€ Prismassa.


Ulko-oven vieressä säilyy kätevästi erinäisiin peleihin tarkoitetut mailat. Viimeinen tosi kävi pöllimässä sulkapallomailat mattojen tamppaukseen tai johonkin, joten jäljelle jäi vain nuo pesismailat... toivottavasti kukaan ei ymmärrä niitä ja niiden sijoittelua väärin ;)

Että näin meillä sisustetaan, ihan lasten ehdoilla, ei kallista eikä hienoa, mutta kätevää, käytännöllistä ja elämää kestävää.

Seuraavana vuorossa varmaan ruoka-ohje, koska Kirppu ennätti repimään uudet housunsa ja vyönsä (jotka siis olisi kuvausta kestäneet, jos olisin muistanut...) jalkaansa, ja ne tarvinnee nyt odotella pyykistä pois. Ja tuo muotikin on vielä jätesäkeissä odottamassa purkamista.

2 kommenttia :

  1. meillä odottaa syksyllä operaatio naulakoiden nostaminen ylemmäs,alkaa olla mussukoiden tamineet jo niin pitkiä,että lahkeet laahaavat lattiaa.Sijoitus-paikka on vaan ongelma,minne,kun tilaa ei ole...Ehkä me ratkaisu löydetään.Tuo kypärien säilyttämis-idea täytynee napata mukaan ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä isompien takit yms. roikkuu sitten aikuisten naulakossa :) Ja sinne saa siirtyä sitä mukaa, kun yltää itse takkinsa laittamaan. Ulkohousuja, villavaatteita, sadekamoja yms. varten on vielä liukuovellinen kaappi olkkarissa, kun eteisen tilat on ihan onnettomat.

    VastaaPoista