tiistai 19. marraskuuta 2013

Voi elämän kevät

Leikkuri aika korvien putkitukseen Viimeiselle tuli nopeammin kuin uskalsimme toivoa ja operaatio olisi edessä jo ensi viikon keskiviikkona. Lastenpoli ei sen sijaan ollut lähetettämme saanut, joten se käytiin hakemassa uudelleen. Hengttämistä opetellaan jälleen, annosnostoa niin hoitavaan kuin avaavaankin lääkkeeseen. Korvakin oli taas tulehtunut. Antibioottia varten ensiapuohjeet (ja hätänumerohan on kaikille vanha tuttu...) Ensimmäistä kertaa kaduttaa, ettei lapsilla ole sairauskuluvakuutuksia. Toisaalta, johan tuon hoitaa samalla rahalla yksityisellä kuin mitä viidestä vakuutusmaksuja makselisi... Henki- ja tapaturmavakuutukset näillä sentään on.

Ehkä onneksi koulusta ei nyt ole kuulunut mitään. Ehkä en jaksaisi. Toisaalta taas kuulisin hyvinkin mielelläni toimenpiteistä, joihin siellä ryhtyvät. Ehkä sitten taas, jos joskus löytyy yhdelle hoitotasapaino jaksaa miettiä muita. Tai kun taas kriisiytyy, niin mietitään sitten vaikkei jaksettaisi.

Nelikko menee isälleen viikonlopuksi. Ekaa kertaa sitten koulujen alun. Kolmen viikon varoitusaika tosin kutistui kolmeksi päiväksi. Vaikka toisaalta kasvoihan tuo kolmen viikon välikin kolmeksi kuukaudeksi, että mitäpä me pienistä. Lasten pankkitileillä nollat loistaa edelleen.

Herättäkää mut sitten viidentoista vuoden päästä, ja kertokaa että kaikki oli vain painajaista. Siihen saakka sinnitellään.

Jättäisin seurakunnalle esirukouspyynnön, mutten tiedä, mitä siihen kirjoittaisin. Voiko siihen laittaa vain: "Apua!"?

1 kommentti :

  1. voima-halit sinne <3 meillä on korvien putkitus uudestaan maanantaina...

    VastaaPoista