sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Nuuksio

Teimme eilen ex-tempore päätöksen, sulloimme autoon kotoa löytyneet lapset (järjestysnumerot 1,3, 4 ja 5) sekä jääkarhumme ja ajoimme Nuuksioon.

Nyt on testattu, voin sekä kantaa Viimeistä liinassa, että rinkkaa selässä. En hanki lastenkantorinkkaa. Tavaraa oli ehkä lyhyttä päiväreissua ajatellen matkassa turhankin kanssa, (pikkurinkat 40l, Lidlissä keväällä myynnissä olleita), trangia, makuualusta istumiseen, evästä jos jonkin moista, uikkarit ipanoille ja niin edelleen. Vaan toisaalta, suunittelemattomalle reissulle ja reitille ei paljoa vähemmällä uskalla, eihän sitä koskaan tiedä mitä keksitään.

Nälkä kasvaa syödessä, ja hankintalistalle päätyi toinenkin aikuisen mentävä makuupussi sekä teltta, ensiapupakkaus rinkkaan sopivaa kokoa ja valjaat Täystuholle. Kenties Täystuho tarvitsisi ihan oikeat kengätkin... ja jääkarhu tarvitsee kokoontaittuvan vesikupin, taskuun sopivan. Ja rinkat irtoremmejä jajaja...

Parin kilometrin lenkki oli oikeastaan liian lyhyt, vain esikoiselta loppui virta kesken, muut puuhkuivat intoa vielä autolle päästyäkin. Täytyy lähteä heti ensimmäisen tilaisuuden tullen uudelleen ja muistaa ottaa kamera mukaan.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti