perjantai 11. heinäkuuta 2014

Etsitäänkö kylpyhuone?

Päivän tavoitteena oli saada vauvan harsot pyykkiin. Harsoja käytettiin muutossa taulujen pakkaamiseen, ja taulut tietysti harsoineen päivineen oli vielä muuttolaatikossa... Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Tauluille ei vielä järkevää paikkaa seinältä löydy, eikä sellaista oikeastaan edes yritetä etsiä, joten ne tietysti piti pakata johonkin muuhun säilytystä varten. Mies ehdotti paria isoa pyyhettä. Hyvä, näin tehdään.

Niinpä nosteltiin kolmasosa kylpyhuoneen sisällöstä keittiöön, ja löytyihän sieltä pari käyttökelpoista parhaat päivänsä nähnyttä pyyhettä taulujen pakkaamiseen. Mies purki ja pakkasi taulut, minä ryömin läpi pyykkinurkan lattioita, että kerrankin kun on tyhjää, tulee myös puhdasta.

Harsot päätyi pyykkiin, tytöt viikkasi loput pyyhkeet nätteihin kasoihin ja minä pääsin järjestämään pyykkinurkan uusiksi. Siisti nurkka. Tosin, 2/3 kylpyhuoneesta olisi vielä kovinkin samanlaista järjestystä ja pesua vailla, pesukoneen ja rummun päälliset, että saisi vaipanvaihtopisteen laitettua, "kauneudenhoitopiste", että taas löytyisi hiushärdellit ja meikit kaikista pesuaineputeleista puhumattakaan ja se suihkunurkka, josta nyt suurinosa on piharemonttia paossa olevan uima-altaan täyttämää... No mut hei, se on päivä huomennakin.

2 kommenttia :

 1. Kuinka lohdullista. Meillä on tuollaista ketjureaktiorempattavaa ihan hirveästi.

  Keittiön kaapit ovat kasaamista vailla eteisessä, mutta sen saa tehtyä vasta, kun salaojaremontti on valmis. (Valmistui tänään, jipii!)

  Eteisen kaappi pitäisi purkaa ja tehdä tilalle isompi. Vessan tavarat ovat muuttolaatikoissa, koska vessassa ei ole kaappia. Vessaan ei voi laittaa kaappia, ennen kuin seinä- ja lattialaatoitus on uusittu. Edellinen omistaja on lyönyt seinälaatat hieman liian tiukkaan ja talon eläessä osa laatoista pullistelee saumoistaan. Vessaremppaa ei kannata tehdä ennen kuin keittiö on valmis, koska keittiön kaapit ovat kuistilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis noita kevään jäljiltä pestyjä pipoja yms. tuossa pesukoneen päällä, ja ne pitäis saada paikoilleen, sitä varten on kuitenkin keksittävä repuille ja mun käsitöille joku paikka, että pääsee kaapille, johon nuo kuuluis... ja tietysti vielä raivattava se kaappi...

   Monesti se menee niin, että hirveällä innolla olen aloittamassa, kunnes tajuan mihin tekeminen väistämättä johtaa ja uupumus iskee nnen kuin saan edes aloitettua... Oliskin sellaisia selviä hommia, jotka vois tehdä alusta loppuun. Mutku ei.

   Poista