torstai 27. maaliskuuta 2014

Pikapäivitys

Vuokrasopimus on nyt allekirjoitettu ja nykyinen irtisanottu. Odotamme innolla lisäneliöitä ja helppoutta sisällä liikkumiseen. Muuttamiseen liittyy niin sata asiaa, hoidettavaa ja järjestettävää. Muutto on viimeistään vappuna, mutta hyvällä onnella päästäisiin hommaan käsiksi jo edellisenä viikonloppuna. Siihen pyritään ja sitä tavoitellaan, enemmän aikaa kaman kuskaukseen ja loppusiivoukseen.

Viimeisen antibioottialtistus on nyt takana. Ei mitään allergiaan viittaavaa. Viimesyksyn hurjan reaktion lastenpolin lääkäri selitti olevan mahdollista yhden viruksen ja antibiootin yhteisvaikutuksesta. Alkuviikon Viimeinen käytti ja täytti jälleen korkealla kuumeella.

Esikoinen sai vihdoin uudet lasit päähänsä, näkeekin taas jotain.

Toinen pyyteli fillariaan varastosta ja ajokuntoon, kun kaikki muutkin jo saavat mennä fillarilla kouluun. Yritetään.

Täystuhon taideteokset lähtevät taikasienellä eikä maalipinta näytä siitä kärsivän. Jynssättävää riittää, sillä noita taiteiluja löytyi myös molemmista muista makuuhuoneista ja yläkerran aulasta...

Ja Hupsis. No, kaikki ei ole selvästi huonosti, muttei hyvinkään. Joku on pielessä, mutta mikä. Neuvolalääkäri laittoi lähetteen eteenpäin ja viikon sisällä pitäisi olla edessä aikaa erikoislääkärille. Kyselihän tuo, että mitä tekisin, jos määräisi mut lepoon. Se on hyvä kysymys. Potisin varmasti huonoa omaatuntoa lepäämättömyydestä. Ei kaiken tämän keskellä voi.

1 kommentti :

  1. jaksuja ja voimia muutto-puuhiin <3 voi hupsis,pysys ny sisällä kuitenki...

    VastaaPoista